Cu scuzele de rigoare pentru intarziere va anunt ca azi (4 August) am tras la sorti cu ajutorul site-ului Random.org castigatorul concursului “Abonatul Lunii”.

In concurs au fost inscrisi toti abonatii (ACTIVI) prin e-mail la Blogul de IT. Numarul lor a fost de 18. Au fost inscrisi in total un numar de 24 insa 6 dintre cei inscrisi nu au confirmat abonarea (desi am precizat). Rog pe cei 6 abonati sa confirme cat de curand abonarea la Blogul de IT pentru a putea participa la urmatorul concurs.

Cei de la eMag.ro mi-au pregatit o mica surpriza si anume, de la 1 august vor oferi transport gratuit doar produselor cu o valoare mai mare de 90 RON. Castigatorul concursului nu va plati totusi nici un ban pentru ca am decis sa suport si aceasta taxa de transport.

Iata video-ul filmat cu ajutorul programului Camtasia Studio (versiunea trial):

Felicitari castigatorului!

Astept un mail pe adresa office[at]new-it.ro pentru a-mi specifica produsul ori produsele dorite din oferta eMAG.ro

Later edit: Catigatorul se numeste Razvan Petrovschi si este din Constanta. Produsul ales de el este o camera web Serioux SRXC-500UM.

Am dat destul de greu de castigator care se pare ca nici nu mai stia ce si unde s-a abonat, in fine. L-am rugat sa-mi trimita macar o poza cu produsul atunci cand il primeste.

Anunt pe aceasta cale ca dupa extragerea castigatorului pentru luna august (in data de 04.09.2011) voi suspenda concursul acesta. Ma voi gandi la un alt concurs care sa aduca beneficii acestui blog (in sensul cresterii numarului de abonati si implicit vizitatori) dar care sa rasplateasca cititorii fideli ai acestui blog nu cei care se aboneaza doar de dragul castigului si care uita in secunda urmatoare de acest blog.

Un alt concurs care a sfarsit oarecum similar s-a desfasurat si pe blogul lui Dan Dragomir cand dupa 380+ comentarii la acel post si unde majoritatea comentariilor erau pertinente si meritau sa castige a castigat un tip care a scris 3 cuvinte.

Lectie invatata! Sper ca si pentru alti detinatori de bloguri.