De multe ori m-am lovit de o problema pe care nu ar fi trebuit sa o am si anume comunicarea datelor de contact intr-un mod cat mai profesionist. Atat actualii clienti cat si potentialii clienti imi cereau numarul de telefon sau o adresa de mail insa de multe ori nu am avut la indemana o carte de vizita si am fost nevoit sa le furnizez datele mele in cel mai nedorit mod cu putinta: verbal. La comunicarea numarului de telefon nu apareau problema, dar la adresa de mail din pacate erau, de multe ori fiind nevoit sa scriu pe hartie (da, extrem de urat si neprofesional).

Probabil ca ati cerut la randul vostru datele de contact al unui profesionist, fie el instalator, electrician, tamplar, medic, etc., si nu de multe ori v-a fost mirarea ca acestea va erau oferite verbal sau scrise pe o bucatica de hartie. Ce impresie v-a facut? Sunt sigur ca nu una foarte buna si asta chiar daca era un profesionist desavarsit.

Nu conteaza daca lucrezi la o companie mare sau la o firma mica ori pe cont propriu, faptul ca nu oferi datele de contact in cel mai profesionist mod cu putinta nu poate decat sa creeze o impresie neplacuta

In 2008 cand am deschis afacerea mi-am facut singur cartile de vizita insa dupa un timp am renuntat la ele si nu pentru ca nu as fi vrut sa am in portofel carti de vizita ci pentru ca pur si simplu nu mai aveam timpul necesar sa le imprim si sa le tai, etc.

Nu am apelat la o firma specializata pentru ca tot ma minteam singur ca o sa le fac week-end-ul viitor si tot asa pentru ca nu le faceam, se iveau alte probleme urgente si amanam “operatiunea”.

Recent am decis sa-mi relansez afacerea insa nu cu un magazin fizic in oras asa cum am pornit ci cu un magazin online dedicat orasului Tulcea. Mai multe detalii o spun cu alta ocazie pentru ca acum ideea e alta.

Cum o relansare presupune inevitabil contactul cu alte persoane, cum sunt reprezentantii furnizorilor in prima faza, dar cel mai important, contactul cu potentialii clienti, aveam nevoie neaparat de o imagine noua. La acest aspect m-a ajutat si cineva din randul familiei, dar am ales ca de data aceasta atat cartile de vizita cat si afisele publicitare sa mi le imprime o firma specializata. Incet, incet am realizat ca nu pot sa fac eu toate lucrurile si acum ma simt mult mai bine.

Am apelat la cei de la AdviceMedia.ro, profesionisti desavarsiti. Un aspect interesant pe care ti-l sa-l evidentiez este faptul ca orice comanda pentru carti de vizita beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid (nu prin Posta Romana!). Specific ca nu e transport gratuit prin Posta Romana deoarece pron acestia coletul ajunge mult mai greu la destinatia si din pacate nu este livrat la domiciliu.

Imi face o deosebita placere sa recomand o firma a caror servicii le-am testat. Rar intalnesti asa oameni deschisi si dedicati 100% pentru fiecare client in parte.