Cand am auzit prima data (aici) de Carrefour si noul magazin online (carrefour-online.ro) am zis ca oamenii au gandit un magazin usor de navigat si gata de atac, dar m-am inselat pentru ca de la prima vizita am ramas dezamagit de ceea ce ofera si site-ul mergea foarte greu. Produsele recomandate sunt cel putin haioase (eu nu am stat sa fac screenshot-uri, dar mi-au oferit prezervative si painici):

*poza “furata” de pe Seopedia

Pana in prezent sunt pe site ~7.000 de produse, iar numarul lor creste zilnic. Comanda minima este de 150 de lei, iar taxa de transport de 15 lei. Livrarea se face momentan doar in Bucuresti in localitatile limitrofe urmand ca pe viitor Carrefour Online sa livreze si in celelalte mari orase ale tarii.
Site-ul a fost lansat in varianta beta si consider ca s-a facut o greseala aici, una destul de mare chiar. Preturile spun unii colegi de pe forum ca nu ar corespunde cu cele pe care le afiseaza la raft – aici ar fi o a doua greseala, iar a treia este lipsa Buzz-ului din online. Da, au scris blogerii, au scris ziarele online, dar asta trece intr-o saptamana – doua si apoi ce faci daca nu ai venit cu ceva cu care sa te tina lumea minte? Nu-mi spuneti ca o sa puna afise publicitare in magazine ca sa trimita oamenii dintre rafturi acasa ca sa comande online, ca daca ar face asa ceva s-ar ingropa singuri sub pamantul greu al online-ului.