Dupa o mica intariziere azi au fost facute publice blogurile din categoria “Popular” ce au ajuns in finala concursului RoBlogfest 2011. Dupa cum era de asteptat in finala au ajuns si destule bloguri ce nu aveau ce sa caute acolo si asta datorita incapatanarii organizatorilor de a pastra votul public la anumite subcategorii. Aceste bloguri au reusit prin cersetorie publica sa acceada in finala si asta nu e deloc corect.

Am vazut la mai multe subcategorii bloguri ale caror prezenta in finala iti provoaca indignare.

La categoria “Blog de muzica” au ramas 10 bloguri din 41. Marea lor majoritate sunt cele care ma asteptam sa fie, bloguri vechi si de calitate insa sunt si cateva surprize neplacute.

Da, sunt suparat pentru ca MondenMusic.info (blog unde mai scriu si eu din cand in cand) nu a ajuns in finala si nu sunt suparat pentru faptul ca vizitatorii/cititorii nu au votat in asa fel incat sa ajunga in finala ci pentru ca acolo si-au facut loc bloguri de genul acesta:

1. Greenboydragosh.blogspot.com

2. bloggie.drgss.com

Alte exemple nu mai dau insa puteti sa va formati singuri o parere aruncand un ochi aici.

Nu am inteles de ce nu au fost jurizate toate blogurile de nisa? Eu unul cred ca asa era cel mai bine:

Blogurile personale sa fie supuse votului public iar restul sa fie jurizate. Sunt sigur ca daca ma apucam sa ma milogesc de toata lumea in parte sa voteze MondenMusic.info la concurs ajungeam in finala si cu inca un pic de efort in stil spam poate si castigam insa n-ar fi corect si nu m-as simti eu sau Daniela bine pentru asta.

Blogul MondenMusic.info a fost lansat in luna mai a anului trecut si am muncit destul de mult la el, eu poate mai putin insa Daniela l-a tinut in picioare. Nu i-a fost usor mai ales prin prisma faptului ca nu a avut nici un alt contact cu online-ul ori lumea muzicala inainte, ea a scris din pura pasiune.

La sfarsitul lunii martie blogul va suferi un face-lift si va fi relansat si asta doar pentru ca aceste 10 luni de existenta le-am considerat ca pe o perioada beta, am testat si am invatat iar acum cand stim incotro vrem sa mergem, avem nevoie de o schimbare si un nou stil de abordare.

Voua ce parere v-au lasat blogurile ajunse in finala?