N-au trecut decat 3 zile din momentul lansarii site-ului BursaDeDomenii.ro si acesta se prefigureaza a fi un succes. Problema cea mai mare o reprezinta preturile nesimtite pe care le cer vanzatorii insa sunt sigur ca acest lucru se va rezolva de la sine.

Interesant este faptul ca am gasit si doua bloguri (pana acum) de vanzare. De unul dintre ele sunt aproape sigur ca e pus acolo doar la misto insa de celalalt cred ca nu, mai ales ca pretul cerut e unul cat se poate de ok iar blogul in cauza are un continut apreciat clasandu-se in ultimii doi ani pe podiumul categoriei “blog despre tehnologie” la concursul RoBlogfest.

In alta ordine de idei, cel mai scump domeniu (defapt e un portal imobiliar) este pus la vanzare cu pretul de …… 300.000 de euro!

Acesta este: CaseFaraIntermediari.ro

BursaDeDomenii.ro este criticata dar si apreciata deopotriva si poate ca nici mie nu-mi convin unele lucruri dar trebuie sa fiu realist si sa spun era timpul pentru asa ceva in online. Sper totusi sa nu se speculeze prea mult iar “rechinii” sa-si vada de afacerile lor in alta parte.

Printre alte domenii interesante amintesc: mar.ro (50k euro), vand.ro(100k euro), matrimoniale.ro (55k euro),dosar.ro(10k euro) si lista ramane deschisa.

Va fi foarte interesant de urmarit evolutia site-ului, a preturilor, a numarului de oferte, etc.

P.S. Cu cat ati vinde domeniul pe care il detineti (evident, daca si detineti unul)?