Se apropie si sfarsitul anului 2011, un an mai bun pentru Blogul de IT fata de 2010, un an in care au fost publicate 308 articole, printre ele s-au strecurat si cateva tutoriale ce au fost si sunt la mare cautare (doar Cum sa resetezi imprimanta Canon MP250 a strans peste 14.000 de vizualizari), dar si cateva review-uri la¬† produse din zona IT precum laptop-uri, telefoane mobile, televizoare, monitoare, tablete, etc. review-uri realizate in mare parte datorita bunei vointe ale unora dintre pritenii mei care mi-au oferit onoarea de a fi primul care le testeaza jucaria, fie ca a fost vorba de un laptop nou, un monitor nou, un telefon sau un televizor insa nu ii uit nici pe cei de la evoMAG.ro pentru ca si ei mi-au oferit cateva gadgeturi la teste desi de ceva timp nu prea mai sunt asa de entuziasti de a mai lasa pe mana bloggerilor gadgeturi eu tin sa le multumesc. Nu vreau sa ii uit nici pe cei de la Benq Romania pentru monitorul LED de 24″ pe care l-am supus la test asa ca le multumesc si lor si de asemenea le multumesc tuturor cititorilor si colaboratorilor.

2011 a fost un an plin de evenimente atat pe plan local cat si pe plan international, au plecat dintre noi cateva personalitati ale industriei IT, au avut loc schimbari majore in topurile producatorilor de smartphone-uri, s-au lansat softuri dupa softuri, s-a anuntat un nou sistem de operare din partea Microsoft, piata de IT se anunta pe crestere desi preturile sunt si ele in crestere. Pe sfarsit de an am avut parte de multe “zile negre”, de la Black Friday a inceput nebunia, Pink Monday, Cyber Monday, Ignat Day si alte zile de reduceri denumite astfel.

Singurul regret pentru anul 2011 a fost acela ca nu am reusit sa particip la nici un eveniment dedicat bloggerilor, poate la anu’.

Ca de sfarsit las mai jos un screenshot din Analitycs pentru delectare:

Si ca fapt divers, banii din blog se invart in jurul sumei de 3.000 RON pentru tot anul, eu sunt multumit asa ca ce spun altii nu mai conteaza.

Sa aveti un an nou cu impliniri, multa sanatate si sa ne citim cu bine si in anul care vine!