O stire aparauta azi-dmineata face precizare la faptul ca Google isi va deschide un birou de afaceri in Romania. Biroul va fi condus de fostul Director de Business si Marketing al filialei Microsoft, Dan Bulucea. Acesta a facut parte din echipa filialei locale a Microsoft in ultimii 12 ani ocupand diferite pozitii in cadrul acesteia.

“Scopul Google este de a oferi utilizatorilor romani, care sunt foarte activi online, si mai multe instrumente utile si inovatoare in limba locala, precum si de a ajuta companiile romanesti sa aiba o prezenta online si sa isi dezvolte afacerile prin intermediul internetului. Romania este o tara foarte interesanta pentru Google, unde vedem oportunitati atat in ce priveste utilizatorii individuali, cat si companiile.” a declarat Dan Bulucea

Deci Google si-a dat seama ca piata online romaneasca e in continua crestere si a hotarat sa fac un pas important pentru a-si putea implementa cat mai bine strategiile.

Parerea mea este ca deschiderea acestui birou la Bucuresti este un lucru firesc privind situatia in online-ul romanesc care, daca ne luam dupa cifrele cu care se bat in piept companiile ce activeaza in acest sector ca le-au facut in 2009 si 2010, este intr-o crestere exponentiala.

Sursa: Hotnews