Tin sa precizez inca de la inceput ca nu sunt vreun fan al celor doua personaje si ca scopul acestui articol o reprezinta exclusiv lupta ce se da intre cei doi pentru titlul de “King of Followers” sau “Queen of Followers”.

Ca o mica gluma as putea spune ca nu stiu daca ar trebui sa-i spun lui Justin “Queen of Followers” si lui Lady Gaga “King of Followers”?

Ideea  e ca Justin Bieber a depasit milestone-ul de 10 milioane de urmaritori pe twitter astfel atacand-o pe Lady Gaga, aceasta avand la ora actuala 10,6 milioane de urmaritori, ocupand locul I in topul celor mai urmariti oameni de pe twitter.

In acest top mai gasim pe binecunoscutul presedinte american Barack Obama (8,37 milioane de urmaritori), pe Britney Spears (8 milioane de urmaritori) si pe Kim Kardashian (7,7 milioane de urmaritori). Lista completa a celor mai urmariti twiteristi de pe planeta o gasiti aici.

Recunosc ca la inceput mi-am facut cont de twitter doar pentru ca asa era trendul si de o buna bucata de vreme tot imi promiteam singur ca o sa-l si folosesc. Ei bine, de cateva zile incoace am inceput sa cochetez cu twitterul si a inceput sa-mi placa. Primesc informatii interesante de la oamenii pe care ii urmaresc si asta nu e tot pentru ca twitterul e o forma de comunicare mai directa decat e bloggingul, e o retea de socializare insa in acelasi timp si un canal media.

Deocamdata in Romania exista doar putin peste 50.000 de conturi de twitter insa unul dintre acestea este si @bloguldeit iar daca ti se pare interesant ce gasesti pe aici pe blog atunci ma poti urmari si pe twitter.  Nu vreau 10 milioane de urmaritori, eu ma multumesc si cu 1, un milion evident 😀 .

P.S. Justin sau Lady Gaga? Pe cine pariati?