Platile online pentru diferite servicii nu mai sunt ceva neobisnuit insa cu siguranta exista multe persoane care inca nu au aflat ca isi pot face o asigurare auto obligatorie sau o asigurare de locuinte online. E mai comod si mai ieftin.

Pentru o asigurare auto obligatorie online intrati pe RCA Ieftin

Un site simplu ce imbina utilul cu placutul insa ca oricare alt site are nevoie de cateva retusari. Primul lucru care iese in evidenta dar negativ din pacate este reprezentat de culorile in exces(albastru, gri, alb, verde, portocaliu si galben). Nu sunt web designer insa stiu din propria experienta ca site-urile cu multe culori obosesc ochii si induc o stare de iritabilitate utilizatului care in cele din urma va apasa butonul X. Cunosc si faptul ca unele culorii sunt pozitionate strategic pentru a indemna la actiune pentru ca rata de conversie sa fie mai mare dar totusi cred ca sunt prea multe culori.

Un lucru ce mi-a placut mult reprezinta prezentarea echipei, acest lucru confera incredere unui utilizator nou al site-ului iar descrieria fiecarui membru al echipei substituie intr-o anumita masura contactul fizic de care au parte cei care cumpara o polita in modul traditional.

Nu vad utilitatea contorului de trafic de la trafic.ro. Eu as opta pentru Google Analytics, e mai simplu.

O alta problema ce ar trebui rezolvata ar fi umplerea golului din partea dreapta. Arata urat si imi da senzatia ca lipseste ceva.

Imi mai place faptul ca logo-ul este “clickabil”, faptul ca sunt prezenti pe retele sociale (twitter si facebook), ca au suport online si ca cei interesati isi pot lasa numarul de telefon (in caz ca nu au credit sau minute nationale) pentru a fi sunati ulterior de echipa RCA Ieftin.

Un lucru de apreciat este faptul ca la rubrica de testimoniale au introdus doua categorii (clienti fericiti si clienti nemultumiti). Un mare plus din partea mea. Oricine greseste insa faptul ca recunosti acest lucru si incerci sa inveti din greselile tale nu poate fi decat o dovada de profesionalism.

Per total site-ul este placut si intuitiv. Exista pagina dedicata celor care nu sunt familiarizati cu fenomenul online in care li se explica pas cu pas cum se poate efectua o comanda pe acest site si asta e de apreciat.

Cei care nu au nevoie (deocamdata) de o polita RCA cu siguranta ar trebui sa intrati pe site-ul pentru Asigurari de locuinta.

Primul lucru pe care l-am observat a fost faptul ca acesta nu are un favicon precum are rca-ieftin.ro si ar trebui sa aibe cat mai repede unul pentru ca ii va creste credibilitatea.

In mare site-urile sunt la fel insa pe asigurarii.ro intalnim o culoare predominanta mai calda (portocaliu) insa persista “curcubeul” si partea goala din dreapta. Nu vad rostul “mascotei” (sau ce o fi) pe nici unul dintre site-uri si cred ca ar fi mai professional daca ar inlaturaua.

Eu mi-am spus parerea despre ele si astept ca si voi sa faceti la fel.