Omul de afaceri Sebastian Ghita a cumparat a preluat managementul trustului Realitatea-Catavencu prin intermediul companiei Asesoft, companie pe care a infiintat-o in 1997 si prin care detine controlul la mai multe alte companii avand actiuni majoritare. Sebastian Ghita a anuntat ca va investi aproximativ 75 de milioane de euro in urmatorii 5 ani. Anul trecut Asesoft a cumparat Emag.ro si o parte din Flamingo iar anul acesta retailer-ul de ectrice si electrocasnice Flanco. Aceste “investitii” sunt dubioase din toate punctele de vedere la fel cum este dubios ca tanaraul milionar Sebastian Ghita si-a infiintat compania la varsta de 19 ani, companie ce a ajuns sa aibe venituri de aproximativ 140 milioane de euro pe an.

Stiu ca in vreme de criza se fac achizitii pentru ca preturile sunt mult mai mici si pentru ca cei puternici vor incerca sa devina si mai puternici prin acapararea pietelor de interes insa ceea ce ma intreb eu: oare Sebastian Ghita, un nume ce apare din ce in ce mai mult prin media va deveni noul mogul?

Aici aveti comunicatul de presa!

P.S. Da, stiu ca in comunicat se scrie clar ca Ghita va prelua doar managementul Realitatea-Catavencu insa nu cred ca cei 75 de milioane de euro sunt investiti din pasiune la fel cum stiu ca investitia nu poate fi recuperata pe perioada contractului iar faptul ca Sebastian Ghita are legaturi stranse in Psd la fel, nu are nici o legatura cu ceea ce s-a intamplat astazi.