Pentru aducerea site-urilor pe linia de plutire (cel putin pe partea de design si functionalitate) s-au ocupat cei de la Innobyte, companie ce este specializata in dezvoltarea de proiecte web de dimensiuni medii si mari. In portofoliul Innobyte regasim atat companii de renume cat si companii de nivel mediu precum: Fashion Days, Eurolines, Shell, Alpha Leasing sau Dyo.

Noile site-uri Altex.ro si MediaGalaxy.ro au fost dezvoltate pe platforma Magento Preofessional. Ca si functionalitatea s-a urmarit:

“materializeaza intr-o viteza mai mare de incarcare a paginilor, o structura si interfata mai prietenoase cu utilzatorul”

iar pe partea de design:

“Cu privire la partea de design, elementele de identitale vizuala ale celor doua branduri ca si ideea generala a celor doua layout-rui ale web site-urilor vechi au fost pastrate, insa, am incercat sa oferim un plus de dinamism si, de asmenea, sa le aliniem la cele mai noi tendinte din domeniul web development.”


Opinii personale:

Altex.ro imi place cum arata, e mai deschis, mai dinamic si mai usor de navigat prin el. Imi place de asemenea si paleta de culori folosita. M-am amuzat un pic cand am dat cu ochii de categoria “iPad-Tablete”, se pare ca revine la moda vechea zicala ce era folosita nu demult in cazul Nokia insa adaptarea ei in varianta Apple suna asa: exista doua modele de tablete, iPad si restul.

In cazul MediaGalaxy.ro pot spune ca-mi place culoarea de fundal, nu inteleg cruciulitele acelea ce vor sa dea impresia de stele (dar nu o dau) iar marimea fontului folosit in meniul din stanga nu e tocmai cel potrivit, imi este destul de greu sa ma concentrez asupra a ceea ce scrie acolo. Site-ul pare cam inghesuit si mi se pare un pic cam greu de navigat prin el.

Per total imaginea celor doua site-uri a fost schimbata, banuiesc ca se incarca mai repede ca in trecut, traim in era vitezei doar. Opiniile mele nu sunt unele avizate ci doar a unui simplu vizitator asa ca trebuie tratate ca atare.

Sper ca incet, incet sa vedem look-uri noi in tot online-ul pentru ca mai sunt destule site-uri ce au nevoie de o improspatare a imaginii.

Sursa: Innobyte blog via Liviu Taloi