Intotdeauna mi-au placut abordariile de genul:

“Buna ziua,

Numele meu este X-ulescu, sunt Social Media Manager la X Companie.

Dat fiind specificul site-ului pe care îl aveti în administrare, as dori sa stiu daca imi permiteti sa va trimit comunicari periodice, etc… .”

Ei bine, cei de la Allview (compania cu care nu am avut pana in prezent nici un fel de colaborare) au decis azi sa-mi “insenineze” ziua cu un mail de tip SPAM, mail de genul care il trimit baietasii care vor sa te faca sa cumperi teren pe la mare, casti spion, telefoane replica dual sim, etc.:

Salut!

Allview te provoaca la concurs!

Miza este cel mai performant smartphone Dual SIM Allview de pana acum – Stony. Asadar, daca esti blogger si te pasioneaza tehnologia, ai sansa sa pui mana pe el. Inscrie-te in concursul nostru si testeaza-ti norocul! Detalii gasesti aici: http://www.allview.ro/servicii/portret-robot-stony/

Mult succes! Echipa Allview.

Pe aceasta cale anunt echipa Allview ca nu sunt interesat de concursul lor si ca ceea ce au facut ei se numeste SPAM.

Nu tolerez spam-ul in comentarii si nici pe adresa de mail a acestui blog.

Adresa de mail este acolo ca sa ma poti contacta in cazul in care vrei sa incepem o colaborare, vrei sa-mi spui ceva legat de site, etc., dar nu pentru a-mi trimite mail-uri de tip SPAM ca sa-ti promovezi concursul.

Domnule Laurentiu, daca doresti sa promovezi in mod eficient concursul o poti face intr-un mod civilizat intrebandu-ma mai intai daca sunt de acord sa primesc acest gen de mail-uri din partea companiei pe care o reprezinti si apoi, daca si numai daca sunt de acord, imi poti trimite astfel de mail-uri.

Nu poti sa iei o adresa de mail de pe site si apoi o arunci la un loc cu toate celelalte si iti descarci mizeria in ea.

Aviz pentru toate companiile, nu asa se face PR! Nu sunt in masura sa va spun eu cum se face, dar un lucru este clar, nu se face astfel!

P.S. Imi asum publicarea mail-ului de tip SPAM. Daca e sa jucam dur, vom juca.