Stiu ca acesta este un blog de nisa iar aici normal gasiti articole despre internet, blogging, jocuri sau noutati hardware dar nu pot sa fiu indiferent fata de ceea ce vad in jurul meu. Multi poate nici nu stiti ce fel traiesc oamenii din delta, multi poate nici nu stiti cum e delta adevarata dar credeti-ma ca oamenii aceia o duc greu si atunci cand nu sunt inundatii. Ei beau apa din dunare, apa aceea in care poate voi va pisati in ea (stiu ca suna urat dar asta este adevarul, urat!), ei mananca doar daca au ceva in curte de unde sa culeaga, ei nu merg in fiecare week-end la Kaufland sa-si faca”plinul” dar ei au nevoie acum mai mult ca oricand nevoie de ajutor. Apa de baut, conserve, paste fainoase, zahar, faina, orez sau o suma cat de mica de bani e bine venita in momentele de fata.

Patlageanca este cea mai afectata localitate din judetul Tulcea, apa a inundat tot satul astfel prin sat te plimbi numai cu barca iar batranii au fost dusi intr-un loc unde armata le-au montat corturi iar crucea rosie incearca sa stranga alimente pentru a le putea asigura mancarea necesara zi de zi. Eu personal sunt legat de acel sat unde am copilarit pentru ca bunicii mei au locuit acolo si cunosc foarte bine acel sat dar si satele alaturate care sunt de asemenea afectate de ape.

Poate nu ma pricep prea bine la a cere ajutor dar pot sa incerc, astfel va rog pe toti cei care puteti sa donati sa o faceti in cadrul campaniei initiate de Crucea Rosie impreuna cu IUBESCTULCEA.RO.