Trafic.ro au anuntat pe blogul oficial faptul ca BursaDeDomenii.ro functioneaza reusind ca pana in prezent sa intermedieze 7 vanzari. 6 dintre ele sunt domenii .ro iar al 7-lea care a fost vandut recent este un .com (eTurist.com).

Valoarea totala a tranzactiilor este de aproximativ 3.350 de euro iar cel mai scump domeniu vandut nu a depasit 500 de euro. Astfel ca cei care viseaza la cai verzi pe pereti si anume la vanzarea unui domeniu la cateva mii sau zeci de mii, mai au de asteptat.

Zic ca e un inceput promitator desi au trecut deja doua luni de la lansare. Piata este la inceput, multi inca nici nu stiu de aceasta bursa a domeniilor si poate chiar daca stiu nu au incredere. Totusi sunt si cei care sperie eventuali clienti cu preturile lor care, desi s-au mai asezat un pic, tot sunt exagerat de mari. Ca de exemplu sunt curios sa vad cine da 200.000 de euro pe casanuntilor.ro sau macar 135.000 de euro pe fisier.ro ori 100.000 de euro pe imobiliare-particulari.ro, dupa parerea mea oamenii astia ce pun preturile astea au ceva probleme.

Inca asteptam deblocarea celor 300.000 de domenii .ro inactive.

Sursa