In momentul de fata am indeplinit un prim obiectiv de anul acesta pentru Blogul de IT si anume 1.000 de comentarii aprobate. Poate pentru unii aceasta cifra este una insemnificativa dar pentru mine conteaza extrem de mult, imi arata ca sunt pe drumul cel bun desi drumul catre succes e al naibi de lung iar eu merg incet sa nu cumva sa ma ratacesc.

Am adunat 1.000 de comentarii dupa 429 de articole publicate rezultand astfel o medie de 2,33 comentarii per articol.

Urmeaza 1.000 de articole publicate, 1.000 de unici/zi sau mai degraba 10.000 de unici/luna (nu neaparat in aceasta ordine).

De altfel Akismet a blocat pana in prezent 2.145 de comentarii spam.

Poate as fi adunat 1.000 de comentarii mai de mult daca as fi fost mai permisiv, daca nu i-as fi luat la “11 m” pe cei care nu respectau regulile de bun simt sau pe cei care incercau marea cu degetul comentand cu “ancorite” in loc de nume. Probabil ca si plugin-ul de captcha si-a spus cuvantul intr-o oarecare masura (asta cand il foloseam) dar scopul meu nu a fost, nu este si nici nu o sa fie sa adun cat mai multe comentarii ci sa adun cat mai multe comentarii pertinente de la cititori.

Le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au comentat la subiect si cu bun simt!

Ca bonus voi face public un aspect pe care nu multi il stiu despre Blogul de IT si anume ca acesta este un blog dofollow dar in anumite conditii. Cei care comenteaza la subiect sunt rasplatiti cu cate un link dofollow.

Totusi avertizez oportunisti de moment ca nu agreez orice fel de link si ca verific site-urile catre care pun link ca sa fiu sigur ca e totul in regula.