In perioada 30 iunie – 3 iulie voi participa la Affiliate Summer School, un eveniment organizat de Profitshare si pe care il asteptam inca de anul trecut cand a fost anuntat de la prima intalnire intre afiliatii si advertiserii Profitshare.

Pentru prima data am acceptat sa particip ca speaker in cadrul unui eveniment, astfel voi tine o prezentare despre cum vad eu marketing-ul afiliat in 2016.

De vorbit am mai vorbit cate putin si la evenimentele organizate anterior, insa cu siguranta o prezentare este cu totul altceva si va garantez ca voi face tot posibilul sa fie una memorabila atat pentru afiliati cat si pentru advertiseri.

 Prima data cand am fost intrebat mi-a venit in cap: De ce eu?

Cu siguranta sunt destui afiliati care au mai multa experienta decat mine si ar putea sa tina o prezentare mai complexa. Insa daca ma uit pe ultimele prezentari tinute de catre afiliati o sa vedeti cu o singura exceptie (Octavian Jomir), un singur nume: Serban Cristian. Insa, cum probabil multi dintre voi stiti deja, domnu’ in cauza a renuntat la “functia” de afiliat imbratisand-o pe cea de affiliate manager si cu siguranta ar fi mult mai dificil sa vorbeasca acum din pozitia de afiliat.

Ceea ce vreau sa spun e ca desi sunt multi afiliati mult mai capabili si mai experimentati decat mine se pare ca nu prea sunt atat de dornici sa tina o prezentare si acest lucru nu se intampla de ieri ci de cativa ani de zile.

Ei bine, cam asta a fost motivul pentru care am acceptat, consider ca e nevoie si de un afiliat care sa spune cateva lucruri despre cum se vede afilierea in 2016.

Despre ce voi vorbi

E cam devreme sa spun exact ce si cum dar in linii mari acestea vro fi subiectele pe care le voi aborda:

  • Cum faci afiliere in 2016 (de la A la Z)
  • Facebook Ads – cand si cum?
  • Cum testezi un advertiser nou (cateva exemple noi)
  • Comunicare afiliat-advertiser-retea
  • Black Friday: Apocalipsa
  • +Altele e care le voi definitiva pe parcurs

Daca te-am facut curios si vrei sa afli mai multe despre marketing afiliat poti sa participi inscriindu-te AICI la Affiliate Summer School.