Zilele trecute am descoperit un nou magazin online de it, nou pentru mine pentru ca magazinul functioneaza din anul 2007 iar echipa din spatele lui se ocupa cu comertul inca din 2004.  Magazinul se numeste ITGalaxy.ro si la prima vedere este un magazin pe gustul meu. De ce spun asta? pei, in primul rand pentru ca imi place ca atunci cand accesez un magazin online sa pot vedea produse organizate pe prima pagina si exact acest lucru se intampla cand accesezi itgalaxy.ro, pe prima pagina iti poti gasi un Laptop sau Console WII ori Telefoane pe gustul si bugetul tau dar sa nu ne oprim aici pentru ca in sidebar-ul din stanga ve-ti putea accesa foarte usor orice produs it care va intereseaza datorita organizari pentru diferite categorii a produselor si daca tot am adus vorba de produse va pot spune ca aici gasiti undeva la 10.000, deci aveti de unde alege.

Alt lucru pe care l-am gasit interesant este formularul de contact telefonic, tinand cont de contextul economic actual, echipa itgalaxy.ro s-au gandit ca poate nu aveti minute nationale sau credit ca sa sunati si sa cereti informatii suplimentare pentru un anumit produs si v-au pus la dispozitie acest mic formular unde alegeti departamentul care doriti sa va contacteze si va scrieti numarul de telefon pentru ca ei sa va sune si sa va ofere informatiile dorite.

In al treilea rand pot spune ca am fost placut surprins sa dau peste blogul lor, blog in care se ofera informatii suplimentare necesare uneori celor care sunt indecisi. In afara de acest blog pe site ve-ti gasi si o pagina intitulata “Informatii utile”, pagina care va aduce la cunostiinta modalitatile de cumparare si returnare a produselor defecte plus informatii despre service-urile unor producatori (gen Asus, Sony sau Hp).

In partea din stanga sub sidebar aveti posibilitatea de abonare prin RSS la Noutati si Promotii ce apar pe site si bineinteles ca nu puteau lipsi conturile de facebook respectiv twitter, conturi ce au devenit o prioritate pentru majoritatea companiilor ce activeaza in mediul online.

Pentru incheiere am sa va spun ca navigarea prin magazinul online ITGalaxy.ro a fost una placuta si ca am descoperit lucruri pe care nu le stiam asa ca va invit pe toti cei care acum in apropierea sarbatorilor cautati un cadou mai special pentru cei dragi sa aruncati macar o privire pentru ca nu veti ramane dezamagiti mai ales ca in perioada aceasta (20-23 decembrie) programul a fost marit (09.30 – 20.00).