Incepe Revolutia:

Vrei comisioane intregi pentru Black Friday 2015?

View Results

Loading ... Loading ...

[Update] Daca esti afiliat 2Parale, completeaza acest formular pentru a cere pastrarea comisioanelor intregi de BF2015

In ultimele doua zile am reusit prin intermediul articolelor publicate sa fac cateva valuri in randul afiliatilor si asta ma bucura mai ales ca multi afiliati au fost de acord cu demersul meu, au dat share la articole, ba au scris si ei altele, cert este ca lucrurile se misca in directia cea buna, de aceea consider ca a sosit timpul sa incep o mica revolutie, dar care sper sa devina mai mare cu ajutorul vostru.

M-am bucurat sa primesc foarte multe mesaje de sustinere din partea afiliatilor, dar si a altora care nu au legatura directa cu afilierea, insa astfel am aflat si ca unii afiliati au temeri legate de demersul meu, fie ca as da idei altor advertiseri care nu aveau de gand sa reduca comisioanele, fie ca cei mai mari advertiseri sa nu cumva sa opreasca afilierea de Black Friday, etc. Ei bine, eu sunt de parere daca un advertiser reduce cumva comisioanele pentru BF2015 tocmai datorita acestor articole, cu siguranta habar nu are ce inseamna marketing-ul afiliat.

In alta ordine de idei, daca cumva vre’un advertiser mare (in afara de F64 si Altex care au anuntat din timp ca vor sa-si piarda afiliatii) are in cap asa ceva, decizia e luata deja si eu nu fac altceva decat sa-i arat ce poate pierde.

In fine, o Revolutie nu e revolutie daca nu are revolutionari, deci, daca nu esti de acord cu reducerea comisioanelor pentru Black Friday 2015 poti sa incepi revolutia astfel:

  • daca ai un blog, scrie un articol in care sa spui de ce nu esti de acord cu reducerea comisioanelor
  • nu ai un blog? nu e nici o problema, sigur ai un profil de FB, scrie intr-o postare, da share la un articol, etc.
  • fa o lista cu magazinele ce colaborezi si vezi care au anuntat reducerea comisioanelor, da-le mesaj si spune-le ca nu vei mai colabora cu ei daca nu iau in considerare sa renunte la acest demers
  • discuta si cu alti afiliati, raspandeste vestea –  A inceput REVOLUTIA!

Revolutia-Afiliatilor