Acum mai bine de doi ani de zile am pornit o mica afacere in domeniul vanzarilor si am avut nevoie de o multifunctionala ieftina si buna(cam asta cauta mai toata lumea), nu vroiam sa o pun la munca prea multa dar era musai sa poata fii reincarcata cu tus foarte usor. Dupa ce m-am invartit prin oras cateva ore bune, negasind nimic convenabil, m-am gandit sa intru in online sa caut iar spre mirarea mea, am gasit aceleasi multifunctionale ca si in oras dar la preturi mult mai mici. Dupa ce am “strabatut” mai multe magazine online cu diferite promotii am gasit la pretul de 199 ron o multifunctionala HP F2180 si am cumparat-o fara sa stau pe ganduri. De ce? pei pentru simplul fapt ca era marca HP si costa mai putin de 250 ron(de altfel cam toate erau peste aceasta suma in acea perioada).

Acum dupa doi ani de zile pot spune ca am facut o alegere foarte, foarte buna! Dupa mii de copii, sute sau chiar mii de scanari si cu siguranta multe mii de pagini imprimate, ea, multifunctionala HP F2180, asteapta neclintita in locusorul ei, ca eu sa vin sa ii reumplu cartusele( 21 si 22) pentru a fi din nou gata de lupta cu sutele sau miile de foi A4  care vor sa o rapuna. O singura data i-au fost schimbata una dintre arme( cartusul negru aka HP 21) deoarece a fost lovit intr-o lupta crancena cu peste 300 de pagini imprimate deodata. Nu cred ca as putea sa renunt la ea niciodata pentru ca la banii care am dat pe ea si-a facut treaba cu 100 de ori mai mult iar atunci cand va veni ziua sa se odihneasca cu siguranta o voi pune la un loc de cinste.

In concluzie, pentru cei care vor sa-si achizitioneze o multifunctionala care sa lupte pentru ei, va recomand cu multa caldura descedenta modelului pe care il detin, anume HP F2480.

De ce o recomand?

Pei are aceleeasi functie ca si surioara ei mai mare, are acelasi design iar pretul este unul cat se poate de convenabil( 179 ron) si nu mai pui ca primesti cadou hartie foto de la HP in valoare de 41 de ron. Ah! si nu mai punem la socoteala si cablul usb care vine odata cu ea si pe care nu mai trebuie sa dam bani.