Daca nu ati aflat deja, reteaua de afiliere cu cele mai mari vanzari lanseaza maine primul concurs din anul 2015, concurs ce poarta numele “Back to School“. Perioada de desfasurare a acestui concurs este 15 august – 30 septembrie 2015, iar premierea se va face pe data de 2 noiembrie. Vor fi premiati primii 10 afiliati. Premiul cel mare consta intr-un Apple iPhone 6, locul 2 se alege cu o tableta iPad Air, iar locul 3 cu un smartphone Utok Stellar. Cei ce se vor clasa pe locurile 4-10 vor fi premiati cu vouchere si bonusuri in bani.

Concursul are un mecanism bun, se tine cont atat de numarul conversiilor aprobat cat si de valoarea acestora. Un comision aprobat iti aduce 5 puncte, iar fiecare 1 leu aprobat iti aduce echivalentul la 1 punct in concurs. Pe scurt, Profitshare a plecat din nou urechea catre afiliati si a creat un concurs competitiv ce ofera sanse reale fiecarui afiliat in parte.

Se spune ca acest concurs reprezinta doar incalzirea pentru Olimpiada de la sfarsitul toamnei ce va tulbura apele in marketing-ul afiliat din Romania. Totusi, indraznesc sa spun ca se putea face un efort pentru a se oferi premii mai mari, sa nu uitam ca vorbim de un concurs ce se desfasoara pe o perioada destul de mare ( 45 de zile) si ca au fost concursuri organizate de alti advertiseri pe perioade mult mai scurte cu premii (ca valoare) asemanatoare.

Fie ca cel mai bun sa castige!