New-IT: Inainte de a vorbi despre joc, ne poti dezvaluii ce configuratie deti?

Murdock: Hmmm, nu mai detin acea placere enorma de a pierde noptile jucandu-ma asa cum faceam acum cativa ani dar tot detin un pc cu o configuratie bunicica si anume:

Placa de baza AsRock AMD 760; Cpu : Amd dual –core 2,2 Ghz; Memorie Ram: 3 Gb ddr2 800 Mhz; Hard-disk : Samsung 250 Gb sata2; Vga : GeForce 9500 GT 1024 Mb/128 bit/ directX 10; Unitate optica: Sony optiarc dvd-rw

New-IT: Ce te-a atras la acest joc?

Murdock: Cred ca l-am jucat doar pentru ca a continuat seria gta.

New-IT: Cum ti se pare jocul din punct de vedere al graficii?gta4 2

Murdock : Din acest punct de vedere este de nota 10, am auzit pe multi care se plang  ca nu le merge cum trebuie si au inceput sa dea vina pe producator. Problema e ca cei care se plang nu detin un pc de gamer adevarat(nu poti sa joci gta 4 cu configuratii depasite). Mie dupa cum ma sti imi plac armele si aici baietii de la Rockstar mi-au facut pe plac si au lucrat foarte atent la aspectul armelor.

New-IT: Daca spui ca grafica este de nota 10, ce parere ai despre sunet(stiim ca tu folosesti o pereche de casti destul de bune)?

Murdock: Hmmm, daca la grafica nu am ramas foarte uimit, pot spune ca sunetul m-a dat gata, se aude extraordinar de bine mai ales cand tragi cu un Deagle sau un M16, lucru care nu pot spune despre ultimul din seria COD care m-a dezamagit complet(suna ca la paint ball).

New-IT: Deci pana acum nota 10, ia sa vedem ce ne spui despre gameplay?

Murdock: Odata cu aparitia pe piata a patch-urilor care rezolva anumite buguri totul a mers intr-o directie foarte buna, storylane-ul a fost conceput intr-un mod destul de atractiv dar totusi nu merita mai mult de 8.

New-IT: Per total vad ca esti multumit de joc, reiese o nota de 9 per ansamblu, ai de gand sa-l termini?

Murdock: Nu e neaparat nevoie sa-l termini, idee e ca pot sa ma joc cand vreau si sa ma relaxez(daca pot spune asa). E un joc pe care il poti juca si dimineata la cafea si seara tot la cafea si inainte de a manca si dupa, pentru mine e un joc care ma binedispune si asta conteaza foarte mult.