Contrar zvonurilor aparute in mai multe publicatii online din .com cum ca Microsoft intentioneaza sa achizitioneze 30% din pachetul de actiuni a companiei Nvidia contra sumei de 3,4 miliarde de dolari, eu sunt de parere ca toata aceasta “miscare” este menita sa-i intimideze pe rivalii de la Apple. Microsoft a aruncat un zvon cum arunca mai de fiecare data atunci cand ii este frica de ceva iar acum acel ceva se numea cumpararea Nvidia de catre Apple.

Stiu ca platforma Nvidia Tegra 2 a devenit intereanta pentru multe companii, printre care si Microsoft, insa nu cred ca ar cumpara cineva un sfert din actiunile Nvidia doar pentru aceasta platforma.

Nu exclud semnarea unui angajament intre Microsoft si Nvidia insa asta doar pentru a evita cumpararea de actiuni din partea Apple si doar atat.

Nu cum mult timp in urma, Microsoft a achizitionat Skype, evident s-a vazut imediat efectul.

In afara de acaeasta achizitie au mai aparut ceva zvonuri precum Nokia urma sa intra in portofoliul Microsoft, zvonuri infirmate ulterior de sefii Nokia.

Microsoft este precum monstrul trezit la viata dupa ani de zile iar acum nu mai stie cum si ce fel merg treburile, se avanta in tot si toate, incearca sa recupereze timpul pierdut in fata vesnicilor rivali de la Apple iar eu presimt un fiasco total.