De incarcatoare pentru laptopuri am mai discutat insa ceea ce ma nedumereste pe mine este faptul ca oamenii inca nu au inteles importanta lor si ca trebuie sa le scoata din priza atunci cand nu folosesc laptopul.

Lucrand in comertul cu it nu ai cum sa nu ajungi la un moment dat sa fi pus in fata unor situatii mai complicate.

Acum doi ani de zile am avut parte de o intamplare ciudata as spune, un client a cumparat din magazinul unde lucram un laptop marca Acer (nu mai tin minte exact modelul dar stiu ca era albastru lucios), omu isi facuse rata pentru el. Laptopul din cate am inteles a ajuns la fata repsectivului ce era studenta in Constanta iar ghinionul sau cum vreti sa-i spunem a facut ca dupa doar 3 saptamani sa vina cu laptopul inapoi pentru ca “s-a ars”. Din povestea clientului am inteles ca laptopul a fost lasat in priza intr-o seara cand fiica lui a plecat in oras iar dimineata cand a vrut sa-l aprinda nu a mai functionat. Au aflat ulterior ca a fost o pana de curent peste noapte si ca vecinii de bloc s-au plansa ca au pierdut si ei cateva aparate electrice si electrocasnice.

Am incercat sa pornesc laptopul cu un alt incarcator la rugamintea clientului insa tot nu a mers. Am testat si incarcatorul clientului la un alt laptop insa nu a functionat astfel ca primul lucru pe lista de achizitii era un incarcator de laptop si cum noi in magazin nu comercializam accesorii pentru laptopuri i-am aratat acestuia cateva magazine online cu incarcatoare laptop si i-am spus ce model trebuie sa caute.

I-am explicat ca laptopul nu mai este acoperit de garantie si ca va trebui sa-l repare pe cheltuiala lui iar omul a inteles insa m-a rugat sa-i recomand un service bun si cum in oras la noi nu prea sunt i-am spus ca trebuie sa-l trimita la Bucuresti si m-am oferit sa-l ajut cu alegerea serviceului si trimiterea laptopului.

Asa ca ar fi mai bine sa scoateti incarcatorul laptopului din priza atunci cand plecati de acasa pentru a evita neplaceri insa daca totusi se intampla ca incarcatorul dvs. sa pateasca ceva, asigurati-va ca alegeti sa cumparati unul nou din magazinul online potrivit.