Stiu ca in ziua de azi nu toata lumea isi permite un calculator nou sau poate ca nici nu este nevoie de unul atata timp cat poti sa faci aceleasi lucruri si cu un calculator second hand. Cum un calculator cu tot cu monitor, tastatura si mouse depaseste lejer 1.000 de lei cu siguranta merita macar luata in calcul achizitia unuia second hand brand (Dell, IBM, HP, Fujitsu Siemens sau NEC) si spun acest lucru datorita faptului ca un calculator second hand cu monitor cu tastatura si cu mouse porneste de la 257 de lei cu garantie de 24 de luni si transport gratuit in peste 5500 de localitati din tara prin curier rapid.

Multe persoane au o impresie gresita despre calculatoarele second hand si acest lucru se datoreaza lipsei de informatii despre acestea, de unde provin, cum sunt testate si cum ajung in tara.

  •  in primul rand, calculatorele second hand de tip brand sunt importante din tari precum Germania, Austria, Franta sau Anglia
  • calculatoarele second hand nu provin de la utilizatori casnici ci de la companii mari din domenii diferite care isi schimba infrastructura IT la o perioada de 4-5 ani
  • aceste calculatoare au fost intretinute si nu au prezentat defecte majore
  • calculatoarele second hand sunt importate cu acte la noi in tara
  • acestea sunt reconditionate si testate inainte de a fi puse in vanzare – toate calculatoarele care nu indeplinesc normele in vigoare sunt retrase de la vanzare
  • datorita faptului ca sunt calculatoare brand acestea sunt mult mai rezistente si mai fiabile decat calculatoarele “facute din bucati” de genul o placa de baza de aici, un procesor de acolo, etc., astfel este eliminat total riscul ca respectivele componente sa devina incompatibile si sa creeze probleme in timp
  • garantia calculatoarelor second hand este de 2 ANI DE ZILE – la fel ca si pentru cele noi!!!

In luna decembrie, magazinul online tulceaMAG.ro afiliat la unul dintre cei mai importanti furnizori de calculatoare second hand din Romania ofera reduceri substantiale (intre 10 si 33%) in fiecare saptamana pentru o anumita categorie de produse.

In saptamana 02.12 – 09.12.2012 categoria de produse care beneficiaza de aceste reduceri substantiale este cea a calculatoarele second hand cu monitor (calculatoare complete):

Dintre calculatoarele aflate la reducere cel mai bun raport pret/calitate le au urmatoarele:

  • Calculator second hand Dell Optiplex + monitor LCD 15″

Acesta are un procesor Intel Celeron de 2,6 GHz, o memorie RAM de 512 MB pe ddr1, video, sunet si retea integrat, un hard-disk cu o capacitate de 40 GB, o unitate optica ce consta in cd-rw, un monitor LCD cu o diagonala de 15″, o tastatura si un mouse.

Pret promotional: 256,50 lei – garantie 2 ani si transport gratuit

 

  • Calculator second hand NEC + monitor LCD 17″

Calculatorul este dotat cu un procesor AMD pe sk 939 (Sempron 3000+ este modelul) care ruleaza la o frecventa de 1,8 GHz, are o memorie RAM DE 1 GB, placa de baza dispune de video integrat, dar si de un slot liber pentru o placa video pe PCI Express, hard-disk-ul are o capacitate de 40 GB, unitatea optica este un cd-rom, iar monitorul are o diagonala de 17″ si este de tip LCD grad A. Se ofera tastatura si mouse.

Pret promotional: 324 lei – garantie 2 ANI si transport gratuit

 

  •   Calculator second hand HP dual core + monitor LCD de 19″

Un calculator perfect pentru cei care au nevoie de un calculator cu o putere de procesare mare, de fiabilitate si de viteza. Calculatorul este dotat cu o placa de baza cu chipset Intel socket LGA 775, procesor Intel Celeron Core2Duo de 2 GHz, o memorie RAM de 1 GB DDR2, o placa video integrata de 384 MB + un slot PCI Express liber,hard-disk-ul are o capacitate de 80 de GB, unitatea optica este un dvd-rom, iar monitorul este de tip LCD si are o diagonala de 19″. Se ofera tastatura si mouse.

  Pret promotional: 432 lei – garantie 2 ANI si transport gratuit