E frumos sa vezi cum un antivirus in care ai crezut inca din 2007 (cum e in cazul meu) castiga un asemenea premiu. Progresul facut in ultimii ani, dar mai ales miscarea extrem de inteligenta din 2011 cand au facut un rebranding si au reparat micile probleme pe care toti cei care au utilizat aceasta solutie de antivirus le-au semnalat, au dus la acest succes pe plan international.

Bitdefender a obtinut un punctaj total de 80,5 puncte, pe locul doi clasandu-se Kaspersky cu 78 de puncte iar pe locul al treilea F-Secure cu 77,5 puncte.

Acest premiu, coroborat cu toate celelalte performante înregistrate anul trecut, au ridicat foarte sus ?tacheta pentru anul 2012.

“Noi consideram acest trofeu drept o provocare pentru a redefini standardul de performanta pentru viitoarele produse Bitdefender” a declarat seful laboratoarelor Bitdefender, Viorel Canja.

Premiile AV-Test se acorda anual ca urmare a procesului de testare si evaluare a solutiilor antivirus candidate pe tot parcursul anului iar decernarea lor se face la inceputul anului urmator.

“Bitdefender ne-a impresionat prin rezultatele sale pe tot parcursul anului 2011.

A existat o competitie serioasa de-a lungul anului, însa câstigatorul s-a detasat în mod clar. De aceea, avem placerea de a oferi companiei Bitdefender premiul nostru anual AV-Test Best Protection 2011.” a declarat CEO-ul AV Test, Andreas Marx

Felicitari echipei Bitdefender!