Jocul lansat pe data de 9 februarie 2010 de catre cei de la 2k Games continua povestea primului joc venind cu o grafica imbunatatita dar cu unele carente in anumite momente ale jocului unde grafica lasa un pic de dorit, totusi per ansamblu Bioshock 2 sta destul de bine la capitolul grafica. Pentru rularea in conditiile minime ale jocului( ceea ce nu e recomandat) este nevoie de

un procesor Pentium IV ( 2,4 Ghz ), o memorie ram de 2 Gb, o placa video cu 256 Ram(GF 7800 sau ATI X1900), spatiul pe hard de 11Gb.

bioshock-2-2

Dupa cum am precizat mai sus, jocul continua povestea primului Bioshock care a facut valuri destul de mari la aparitie si asta pentru ca venea cu ceva nou pentru pasionatii de shootere, o lume subacvatica(Rapture), plasmide, Big Daddy, cu toate acestea multi dintre fanii primului joc erau destul de sceptici in privinta noului Bioshock, se spunea ca ce a fost mai bun a trecut si ca aceasta continuare a jocului nu va veni cu mare lucru.Gresit!

Acum sa facem o analiza la ce e bun si ce nu e bun in noul joc :

Avantaje:

– Grafica imbunatatita(per ansamblu)

– Sunetul este de nota 10+

– Posibilitatea de a folosi doua arme in acelasi timp

– Noua postura de Big Daddy

– Adversari pe masura : Big Sister

– Gameplay-ul imbunatatit

– Arme noi

– Se poate juca si pe configuratii mai modeste

Dezavantaje:

– Grafica modesta in unele “peisaje”

– Mai dificil de jucat

Adunate si scazute toate cele de mai sus fac din Bioshock 2 un pretedent la titlul de cel mai bun FPS al anului(chiar cel mai bun joc al anului, as zice eu).

Subject Delta va fi numele tau pe parcusul acestui joc asa ca te invit la “killarit” si nu uita sa culegi ADAM 😀 !

bioshock-2-6