1

New-IT: Cu ce vine diferit Bad Company 2?

Murdock: In primul rand pot spune ca este mult mai realistic, in al doilea rand pot sa fac o mica comparatie intre Bad Company 2 si Modern Warfare 2 si sa spun ca baietii de la EA Games si-au facut mult mai bine treaba.

New-IT: Cum ruleaza pe configuratia ta?

Murdock: Avand o configuratie recomandata de producator este lesne de inteles ca ruleaza excelent.

New-IT: Ce ti-a placut mai mult la acest joc?

Murdock: Mi-a placut jungla avand in vedere ca nu ai doar o poteca pe unde sa mergi si atat, ai spatiul de miscare, poti sa umbli free prin jungla si asta da o alta dimensiune jocului.

New-IT: Armele? Cum sunt armele?

Murdock: Armele sunt prea ca lumea facute, cand tragi cu sniper-ul in BC2 simti ca esti acolo pentru ca sunet-ul iti poate reda aceasta senzatie pana in cele mai mici detalii.

2

New-IT: Cat de mult ti-a placut acest joc?

Murdock: Avand in vedere ca nu mi-a luat decat vreo doua zile ca sa-l termin, pot spune ca destul de mult. Este un joc din categoria FPS adevarat, iti ofera adrenalina, suspans si multa satisfactie in timpul luptelor pentru ca totul este creat in asa fel ca tu, jucatorul, sa ai o experienta unica.

New-IT: Ce impresia ti-au lasat camarzii tai de razboi?

Murdock: Hmmmm! Mi-au lasat o impresie buna prin prisma faptului ca nu ma impiedicam de ei cum am patit in alter jocuri( : )) ) si plus ca mai e si o faza in joc in care un camarad de-al meu moare, e trist, dar iti ofera doza necesara de realitate si sa stii ca chiar conteaza.

New-IT: Nota! domnule Murdock!

Murdock: Ii ofer nota 9 pentru ca e pe placul meu.Il recomand tuturor pasionatilor de fps-uri, Bad Company 2 merita jucat!