Pasionatii de jocuri si console sunt mai mult ca sigur la curent cu ceea ce se intampla in Los Angeles in perioda aceasta unde are loc expozitia E3 din acest an. In data de 6, 7, 8 si 9 iunie vor fi prezentate cele mai noi jocuri ce urmeaza a fi lansate pe piata. Programul este unul destul de incarcat, semn ca producatorii de entartainment nu au stat degeaba si ne vor asalta cu ce au ei mai bun.

Ieri seara au avut loc conferintele de presa ale Microsoft, EA, Ubisoft si Sony.

Pana in prezent merita notat faptul ca EA a prezentat demo-ul pentru NFS: The Run. Noul joc urmand sa aduca actiunea din afara masinii, lucru care nu stiu daca e neaparat unul bun pentru ca astfel NFS va semana intr-o oarecare masura cu GTA dar ramane de vazut. Totusi un lucru e clar, cerintele de sistem ale jocului vor fi mult mai mari. Se preconizeaza ca acesta vor fi urmatoarele:

  • CPU – Intel Core i3 (3,06 Ghz) / AMD Phenom II X4 805
  • Video – GeForce GTS 240 / Radeon HD 6750M
  • Ram – 3 Gb

Trailer-ul arata promitator:

Urmatorul nume anuntat a fost mult asteptatul Battlefield 3 ce are o grafica si un sunet de invidiat insa ramane de vazut daca si actiunea jocului a fost imbunatatita caci dintr-un trailer nu prea ai cum sa-ti dai seama.

Voi reveni si cu alte jocuri interesante!