Azi, Altex Romania implineste frumoasa varsta de 20 de ani. Cu siguranta daca m-ar fi intrebat cineva inainte de a afla, nu i-as fi dat lui Altex 20 de ani, mai degraba vreo 15-16, dar la fel ca in cazul unei femei frumoase Altex stie sa-si ascunda varsta.

La celebrarea frumoasei varste, Altex ofera tuturor clientilor sai o reducere de 20% la toate produsele comercializate atat prin magazinele fizice (Altex + MediaGalaxy) cat si prin magazinele online Altex.ro si MediaGalaxy.ro. Reducerea este oferita sub forma de voucher cadou tiparit, iar acesta poate fi utilizat in perioada 16 noiembrie – 16 decembrie 2012 pentru achizitia oricarui produs comercializat de Altex Romania (ata din magazine fizice cat si din cele online).

La un calcul scurt lucrurile stau cam asa:

Acest SMART TV 3D de la Samsung care imi face cu ochiul costa 2.299 lei, iar la achizitia lui primesti un voucher cadou in valoare de 458 lei, voucher cu care poti achizitiona peste 2 zile orice alt produs disponibil pe Altex.ro, MediaGalaxy.ro sau din magazinele fizice ale companiei.