Compania Allview, una din putinele companii romanesti cu care ne putem mandri in afara tarii da startul unui maraton de programare denumit “Entrepreneurship”. Acest maraton va avea loc intre 28 si 29 martie iar locatia aleasa este Aula Universitatii Transilvania din Brasov.

Cui ii este adresat Entrepreneurship?

Tuturor studentilor ce vor sa-si demonstreze abilitatiile in munca de echipa (se pot forma echipe de 2,3 sau 4 studenti) cu scopul final de a crea o aplicatie (pentru sistemul de operare Android) menita sa ajute societatea in care traim. Un exemplu elocvent il reprezinta aplicatia creata special pentru persoanele cu dizabilitati.

Perioada maratonului

Maratonul incepe in data de 28 martie (vineri) la ora 12.00 si se va termina pe 29 martie (sambata) la ora 11.00.

Castigatorii

Vor fi premiate cele mai bune 3 proiecte de catre un juriu de specialitate in perioada imediat urmatoare dupa incheierea maratonului (orele 11-14). Toate lucrarile participante vor fi donate Comisiei Europene (mai putin dreptul de proprietate intelectuala).

Interesant

Ceea ce mi-a atras atentia este faptul ca pe langa reprezentanti ai Comisiei Europene ce vor fi prezenti precum si reprezentantii Allview, in sala isi va face aparitia si un reprezentant Google ce va tine o prezentare legata de resursele Android si modele de aplicatii sociale dezvoltate pana in prezent.

Pe scurt, daca sunteti pasionati de programare si vreti sa va faceti remarcati, daca va place munca in echipa, daca vreti sa dati o mana de ajutor persoanelor cu dizabilitati si nu in ultimul rand, daca vreti sa invatati lucruri noi si sa traiti o experienta unica cu siguranta trebuie sa va inscrieti la acest maraton.

Inscrierile se pot face AICI.