Da, orasul meu are incepand de azi al doilea cinematograf 3D. Primul se afla la vestitul acvariu din Tulcea si este destul de mic avand doar 24 de locuri (poze aici) iar aici se pot vedea documentare 3D de lung si scurt-metraj si filme artistice (urmeaza Avatar 😀 ).

Al doilea cinematograf (Cinema Plaza Tulcea) se afla in incinta mini-mall-ului Coral Plaza. Acesta a fost un cinematograf normal inca de la deschiderea mall-ului insa din cate stiu nu prea a atras prea multi cinefili. Din pacate nu am reusit sa vad vreun film la el deoarece in cele doua dati cand am avut intentia ni s-a spus senin ca e nevoie de minim 6 persoane pentru a rula un film (noi fiind 5). Acum, cu ajutorul unor fonduri nerambursabile obtinute de societatea ce administreaza cinematograful, acesta s-a tranformat intr-un cinematograf 3D. Partea cea mai buna a lucrurilor cred ca e alta si anume faptul ca premierele vor rula in aceeasi perioada ca si in Bucuresti, adica filmele vor rula dupa ceasul bucurestean.

Totusi daca administratorii acestor cinematografe 3D nu vor pompa ceva bani si in marketing, nu vad sa aibe prea mare succes. Stiu ca s-au bagat bani in aparatura noua si in modernizarea incintelor dar daca lumea nu stie si nu e atrasa, nu va veni.

Nu am vazut nici un afis in oras, la mall am fost acum cateva zile si nu mi-a sarit in ochi nimic. Eu am aflat pentru ca ma intereseaza sa aflu dar sunt sigur ca daca-l sun pe amicul meu cinefil sigur nu a aflat de noul cinematograf 3D.

Si ca sa nu spuna lumea ca vreau raul sunt dispus sa colaborez in vederea promovari acestor cinamtografe 3D. Ceva concursuri online ce premii de gen 2 bilete la premiera filmului X, cateva afise, flyere (pt offline) si multe altele. Si ca totul sa fie si mai ok, ofer GRATUIT un banner de 300 x 250 px pe Blogul de IT si MondenMusic.info timp de o luna(peste 20.000 de afisari in total), unuia dintre cele doua cinematografe, pe baza sistemului primul venit, primul servit. Contact la office[at]new-it.ro