Pana la urmatorul iPhone o sa avem de a face cu urmatorul Samsung Galaxy S4, smartphone ce se presupune ca va fi lansat undeva dupa jumatate lunii martie, insa exista zvonuri precum data de lansare ar fi 15 aprilie 2013, acum ramane de vazut care zvon se adevereste.

In ceea ce priveste detaliile tehnice zvonurile sunt aproximativ la fel, dar nu acelasi lucru se poate spune si despre design-ul lui Galaxy S4 (GT-I9400).

Zvonuri legate de design

Primile imagini cu posibilul design al lui Galaxy S4 au aparut inca de anul trecut iar cele mai spectaculoase sunt urmatoarele:

In primele imagini se poate observa o oarecare asemanare cu design-ul iPhone-ului, dar la urmatoarele imagini posibilul design al lui S IV aduc mai mult cu design-ul folosit de Samsung la majoritatea smartphone-urilor de top. Totusi, mai este un nou posibil design aparut zilele trecute care infatiseaza un Galaxy S4 puternic, rigid si foarte bine conturat. Cu o carcasa metalica, cu difuzoare frontale si cu o culoare neagra ce intareste linia metalica, noul Galaxy S4 ar face furori cu un asemenea design, dar ramane de vazut daca acesta este sau nu design-ul ales si de cei de la Samsung.

Zvonuri legate de specificatiile lui Galaxy S 4:

In ceea ce priveste detaliile hardware se pare ca procesorul cu care va fi dotat noul smartphone din seria Galaxy va fi un quad-core de 2 GHz, asta desi de curand Samsung a lansat si noul procesor Exynos 5 Octa (procesor cu 8 nuclee). Nu cred ca Samsung va pune un procesor cu 8 nuclee pe Galaxy S4, desi este si asta o varianta, acum depinde cand va fi lansat (adica daca mai este timp pentru asa ceva) si ce asteptari au cei de la Samsung in ceea ce priveste vanzarile (pentru ca un astfel de procesor ar mari semnificativ pretul smartphone-ului). Legat de memoria RAM aceasta va fi de 2 GB DDR3 (mai mult ca sigur), iar memoria interna va fi de 16, 32 sau 64 de GB (nu vad de ce s-ar trece la 32, 64, 128 GB).

Camera foto se pare ca va avea un senzor de 13 MP (cea frontala), iar camera secundara unul de 2 MP. In ceeace priveste ecranul unii spun ca S4 va avea un ecran de 4,8″, dar mai sigur se da un ecran de 5″ Full HD Super AMOLED+ (intre S3 si Galaxy Note 2).

Ca sistem de operare se pare ca S4 va avea Android v4.2 Jelly Bean cu TouchWizz.

Samsung Galaxy S4 pret:

 

Samsung SIV
eMAG evoMAG Market Altex
Galaxy S4 16 GB Alb Vezi pret!
2.999 lei 2.999 lei
in curand
Galaxy S4 16 GB Negru Vezi pret!
2.999 lei 2.999 lei
in curand
Galaxy S3 16 GB Blue Vezi pret! 1.899 lei 1.889 lei
2.049 lei

 

In ceea ce priveste pretul pe care il va avea Samsung Galaxy S4 sunt sigur ca acesta va fi disponibil in Romania la pretul de 2.999 lei (varianta de 16 GB), asta daca cei de la Samsung nu vor decide sa puna procesorul cu 8 nuclee pe el. Pretul de lansare in Europa cred ca va fi de 699 euro la liber, dar cum majoritatea celor care isi vor achizitiona noul smartphone Samsung vor dori sa beneficieze si de internet nelimitat pe el (desigur, 4 G), il vor achizitiona cu abonament la unul dintre operatorii de telefonie mobila (cel mai sigur de la cei care vor avea oferta cea mai buna).

Voi reveni cu update la acest articol de fiecare data cand voi afla o informatie noua legata de Samsung Galaxy S4.