Benq a lansat astazi in Romania un nou videoproiector denumit W700, un videoproiector destinat in special celor care vor sa se simta bine in propria locuinta.

Cei de la Benq sunt siguri ca noul videoproiector nu va dezamagi nici un utilizator. W700 inglobeaza in forma sa compacta tehnologii de ultima ora ceea ce il transforma intr-un centru multimedia.

W700 se potriveste de minune pasionatilor de filme, gaming sau sport. Dispune de mod dual 3D, DLP Link si Nvidia 3D Vision, astfel poate oferi aceeasi senzatie pe care o aveti atunci cand urmariti un film intr-o sala de cinema.

Dimensiunea imagini pe care o poate reda variaza intre 1,5 si 7,6 m, dimensiune ajustabila extrem de usor.

“Proiectorul BenQ W700, adresat segmentului home-entertainment, fie ca este
vorba de jocuri, de a urmari o emisiune TV sau un meci de fotbal, ofera
caracteristici tehnice de ultima ora si o experienta de vizionare similara
celei oferite de un cinematograf de ultima generatie”, considera Dragos
Salamac, Team Leader BenQ pentru România.

Ceea ce il face si mai deosebit este meniul in limba romana, meniu ce nu pare chiar asa de important dar sunt sigur ca un utilizator obisnuit apreciaza un meniu in limba romana si asta pentru ca ii vine mult mai usor sa navigheze prin el decat printr-unul in engleza astfel economisind si timp totodata.

Datorita boxelor integrate cu o putere de 10W reali nu cred ca mai e nevoie sa instalati un sistem audio mai performant, sunetul fiind destul de clar la un asemenea nivel si ce e peste consider ca nu e indicat.

De altfel, W700, ma dispune si de o dubla interfata HDMI, de porturi USB, RCA, Video composite, mini-jack si VGA. Contrastul sau este de 10.000:1 iar rezolutia nativa este HD de 720p.

Lampa are o durata de functionare de 6.000 de ore adica echivalentul a 5-6 ani de utilizare in regim mediu (4ore/zi, 5 zile/saptamana), mai mult decat suficient.

Design-ul lui W700 imi place, in primul rand pentru combinatia de culori aleasa si pentru faptul ca e glossy si in al doilea rand pentru ca este un videoproiector compact.

Singura problema al lui este in momentul de fata pretul care este de aproximativ 2.950 RON, un pret corect pentru un astfel de videoproiector cu asemenea caracteristici insa un pic cam mare daca e sa luam in considerare puterea de cumparare a romanilor. Ceea ce putem face deocamdata este sa asteptam sa-i scada pretul desi ma indoiesc ca va scadea prea mult.