E luna septembrie deja si cum era de asteptat, toata lumea se invarte in jurul unei singure companii, nu , nu este vorba de Nokia, nici Microsoft, nici Samsung. Nu! Este vorba de Apple, cea mai buna companie din lume la ora actuala, compania cu cei mai multi bani, cu cele mai bine vandute produse, etc. Compania cea mai.

De ce atata valva? Se presupune ca pe data de 12 septembrie se va lansa cel mai nou smartphone, adica iPhone 5 sau noul iPhone sau … cine stie ce denumire i se va da, cert e ca va fi un iPhone si acest lucru va fi de ajuns pentru fanii companiei ce are drept logo un mar muscat de Steve Jobs in tinerete, ca sa-si aduca corturile in fata magazinelor si sa astepte zile si nopti cu speranta ca vor pune mana pe cel mai ce telefon la ora actuala. Toate publicatiile online se vor bate in review-uri, toate posturile de stiri vor arata imagini cu imensele cozi din fata magazinelor Apple, fanii Android si cei ai iOS se vor intrece in afirmatii pe twitter, facebook, etc., ce mai, va fi o nebunie.

Toate site-urile tech sau nu vor publica teste intre S3 si the magnific iPhone 5. Blogatu va incerca sa-i ia fata lui Adalbert si sa publice primul tweet despre noul iPhone.

Dupa toate astea lucrurile se vor calma, vor reveni la normal, asa cam pana in decembrie cand Orange si Vodafone vor lansa in exclusivitate noul iPhone in Romania si vor chema blogeri si jurnalisti in aceeasi zi in doua locuri diferite, piscotarii se spune ca isi vor calcula traseul la secunda ca sa nu cumva sa scape vreun piscot. Piticu va urca pe facebook aproximativ vreo 2.000 de poze cu noul iPhone 5 lansat in exclusivitate de Vodafone, nu-i va scapa nici un unghi.

In luna ianuarie cei de la eMag vor face o mega-super-extra promotie pentru noul iPhone si-l vor puna la vanzare la pretul normal. Tot in ianuarie, evoMAG.ro va face un White Friday exclusiv cu noul iPhone alb. Sigmanet se vor supara si vor face si ei imediat dupa un Pink Friday si vor vopsi noul iPhone in roz pentru ca toate pitipoancele din centrul vechi sa aibe cu ce se lauda.

Februarie e luna indragostirilor si se va aduce in prim plan super-mega camera foto al iPhone-ului cel nou, camera cu care se poate filma in full HD orice partida intre indragostiti urmand ca mai apoi sa fie facuta publica pe un site cu hamsteri ca sa vada si americanu’ ca romanu’ are iPhone si gagica belea ce…. .

In martie tot barbatii insurati vor fi nevoiti sa ofere cadou de 8 martie noul iPhone sotiilor pentru a le demonstra ca le iubesc altfel vor fi nevoiti sa manance la Dristor in fiecare seara.

Luna aprilie va incepe cu o mare teapa, iPhone 5 nu este cel mai bun smartphone din lume. iPhone 6 care va fi lansat in toamna va fi cel mai bun, o sa vedeti. Vanzarile de iPhone vor incepe declinul pentru ca toata lumea va astepta noul iPhone din toamna.

In luna mai Samsung va lansa Galaxy 4, cel mai bun smartphone din lume pentru urmatoarele 4-5 luni, ca apoi se va lansa noul iPhone.

Din iunie si pana spre sfarsitul lui august e vacanta, lumea va fi relaxata si va uita de batalia smartphone-urilor, dar apoi se va anunta lansarea noului iPhone, mai bun ca S4, cu un ecran putin mai mare, cu un design nou, cu o camera si mai buna, cu …, fanii vor face coada, publicatiile vor scrie, bloggerii vor scrie, se vor face teste and so on… .