Acum doua zile v-am prezentat cel mai ieftin monitor LED din oferta eMAG.ro iar acum a venit momentul sa imi spun parerea despre el si sa va arat cateva poze cu el.

La prima vedere nu pare un monitor de 18,5″ si asta cel mai probabil din cauza inaltimii mici a suportului si a ramei inguste ce inconjoara ecranul. Combinatia de alb si negru mi se pare una destul de reusita facand din acest model de monitor unul ce iese in evidenta. Imaginea este clara, dureaza un pic pana te obisnuiesti cu rezolutia de 1366 x 768, mie imi pare destul de ciudata dar apoi prietenului meu care dupa cum am spus si in articolul precedent, a trecut de la un monitor CRT de 17″ la un LED de 18,5″.

Fata de majoritatea monitoarelor care au amplasat conectorul VGA pe spatele ecranului, acest monitor il are pozitionat in spatele suportului si tot pe suport dar in fara se afla si butoanele cu touch. Meniul este unul destul de bogat in functii, reglezi aproape orice la monitor si totul destul de usor insa e mai greu pana te obsinuiesti cu butoanele touch.

Ce-mi place la el:

  • in primul si primul rand pretul – doarĀ  319 RON
  • ca este LED adica ultra slim
  • diagonala de 18.5″
  • designul un pic ciudat
  • consumul de doar 18 W
  • ca se poate monta pe perete

Ce nu-mi place la el:

  • suportul care este prea jos
  • faptul ca pentru a-l inclina trebuie sa apesi pe doua cleme din spate

Concluzie:

Daca nu dispuneti de o suma de bani mai mare sau pur si simplu vreti doar un monitor care sa-si faca treaba atunci monitorul AOC E943FWS e perfect. Tehnologia LED ofera destule avantaje incat diferenta de 20-30 de lei in plus care o dati pe acest monitor LED ieftin fata de un omolog de-al sau din categoria LCD este insesizabila. Faptul ca este ultra slim si ca se poate monta pe perete sunt unele din argumentele ce recomanda acest monitor LED ieftin.

P.S. Noroc ca am prieteni ce-si mai cumpara cate un produs din zona IT si ma lasa se mai fac si eu cate o poza si sa butonez la el ca altfel pe baza promisiunilor magazinelor online ce-mi trimit produse in teste doar prin vorbe nu mai scriam nici un review. Urmeaza un review pentru un TV Samsung LED, tot datorita unui amic.