E oarecum normal si logic ca Samsung sa abordeze o astfel de strategie de marketing agresiva pentru ca se simt amenintati de HTC si al lor One care a depasit toate asteptarile siĀ  a primit probabil mult mai multe aprecieri decat s-ar fi asteptat cei de la Samsung.

Lansarea lui S4 nu a fost programata in mijlocul lunii martie ci mai degraba pein aprilie sau mai chiar, dar cum Samsung isi doreste sa blocheze inca de la inceput vanzarile de HTC One au ales sa lanseze in graba al lor Galaxy S4, asta chiar daca nu toate lucrurile erau puse la punct.

Primele imagini care par a fi destul de reale cu Samsung Galaxy S4 au fost “scapate” pe un cunoscut cont de twitter: @evleaks

Nu pot sa nu remarc faptul ca design-ul (daca se confirma si oficial) seamna destul de mult cu ultimele concepte si imagini prezentate drept zvonuri in ultima perioada de timp. De altfel se pare ca Samsung revine la design-ul simplu si patratos cu care a fots facut celebrul Galaxy S2. Fara colturi rotunjite in exces si se pare ca fara butonul de home (asta ar fi o surpriza pentru toata lumea).

O alta stire de ultima ora ne informeaza cum Samsung Galaxy S4 nu va avea in cele din urma sub capota ultimul procesor prezentat la CES, anume Exynos 5 cu 8 nuclee ci un procesor quad-core de 1,8 GHz, dar va avea integrata in el o noua tehnologie care il va diferentia de celelalte smartphone-uri: “scroll cu privirea”.

Din imaginea de presa de mai sus mai aflam ca display-ul lui S4 va ramane Super AMOLED Full HD, camera principala va avea un senzor de 13 MP, memoria RAM va fi cea de 2 GB, iar cea interna nu va suferi nici o modificare (16/32 sau 64 de GB). Nici in privinta sistemului d eoperare nu este o supriza Android-ul 4.2 Jelly Bean.

Ce parere aveti, va reusi Samsung Galaxy S4 sa il pun ain umbra pe HTC One sau nu?