Compania Allview este renumita pentru preturile extrem de mici pe care le practica si pentru telefoanele dual-sim ce ofera un raport pret/calitate excelent. Allview au anuntat recent un nou telefon ce poate fi incadrat foarte usor la categoria “smartphone”. Numele noului terminal este Allview F3 Sensy, un nume ce indica camera foto/video de 3.2 MP si ecranul senzitiv al acestuia.

Din pacate nu am gasit nicaieri date despre dimensiunea ecranului, dimeniune care cred eu ca nu depaseste 4″. In schimb se remarca printr-o camera foto/video destul de actuala, cu un senzor de 3,2 MP.

Pe partea de conectivitate, noul smartphone marca Allview dispune de Wi-Fi, EDGE, Bluetooth, GPRS, Micro USB si mufa jack de 3.5 mm.

Design-ul este unul atragator, negrul predomina peste tot, are cateva finisaje de bun simt si seamana foarte mult cu oricare alt telefon la moda.

Sistemul de operare integrat este dispus in 4 meniuri distincte:

  • Meniu Shell
  • Meniu de Widget-uri
  • Meniul App
  • Meniul Principal

Toate aceste meniuri sunt menite sa faciliteze o experienta rapida utilizatorului.

Interfata lui F3 Sensy, cel mai probabil, o vor scimba cu una noua dar in limba romana, sper.

Aplicatia preinstalata Snaptu despre care mai toata lumea vorbeste, este super-ok deoarece cu ajutorul ei te poti conecta la contul de Facebook, Twitter sau Picasa.

Desi nu s-a oferit publicitatii si un pret pentru acest model, eu cred ca F3 Sensy, va fi intre 500 si 600 RON, adica un pret mai mult decat decent pentru un asemenea telefon.

In concluzie, F3 Sensy, este un telefon cu functii de smartphone, cu un design deosebit si care se simte foarte bine in mana. F3 Sensy este un telefon perfect pentru cei care isi dores un smartphone dar nu disoun de un buget prea mare. Are tot ce-i trebuie.