Acum doua zile, un amic de-al meu al carui pc l-am asamblat eu pe vremea cand aveam un magazin de profil, m-a rugat sa-i recomand un monitor lcd ca a facut rost de niste bani si vrea sa-si schimbe crt-ul donat de mine.

Stiam ca eMAG are ceva oferte la monitoare asa ca am aruncat un ochi pe la ei insa cum bugetul alocat era destul de redus am ramas la o singura varianta viabila + una de back-up. Varianta initiala era acest monitor LCD de la Samsung cu diagonala de 18.5″, timpul de raspuns de 5 ms si cu un contrast dinamic de 50.000: 1, monitor care indeplinea toate conditiile insa asta pana cand i-am prezentat varianta de back-up ce era/este mai scumpa cu doar 20 de RON.

Monitorul LED AOC E943Fws, ca despre el este vorba, este cel mai ieftin monitor LED din oferta eMag.

Amicul meu a optat pana la urma pentru cel din urma monitor iar acesta trebuie sa soseasca in cursul zilei de azi astfel ca voi reveni cu un review complet un pic mai tarziu.

Specificatii pentu AOC E943Fws:
  • Diagonala de 18,5″
  • Timp de raspuns: 5 ms
  • Rezolutie: 1366 x 768
  • Contrast: 50.000.000: 1
  • Display: LED

Dupa cum apare si in poze, spatele il are de culoare alba iar fata de culoare neagra +  suportul cu aceeai culoare alba. Un design ciudat dar atragator in acelasi timp. Consumul este de doar 18 W/h asa ca nu vad de ce nu i-ar placea amicului meu, mai ales ca face trecerea de la CRT direct la LED sarind peste LCD.