Magazinele online din .ro au inceput sa includa noua tableta iPad 2 in oferta lor insa timpul de procesare a unei comenzi este de cel putin doua saptamani. Preturile pentru noua tableta variaza intre 2.299 RON (koyos.ro) si 2.499 RON (pcfun.ro) insa aceste preturi sunt pentru cea mai ieftina versiune disponibila. Pana in prezent doar aceste doua magazine au inclus iPad 2 in oferta lor in timp ce eMAG.ro sta linistit insa  pregatit de atac si asta deoarece presupun ca va fi primul magazin online ce va avea in stoc noul iPad 2.

Sa nu uitam totusi ca preturile practicate in Romania sunt destul de mari, aproape duble fata de pretul cu care este achizitionat in U.S.A.

Daca facem un calcul simplu vom descoperi ca de la 499$ la 2.300 ori 2.500 RON este un drum destul de lung, la fel cum este si cel de la cei 399$ la 1.799 RON pentru primul iPad aflat acum la reducere.

Taxele sunt mari insa nu toate produsele importate au o diferenta de pret atat de mare. La noi se incearca sa se profite de orice insa problema nu e la cine cere ci la cine da.

Sursa poza.