Am mai scris si in alte articole faptul ca lucrez in comertul cu produse it inca din 2006 si ca prin mana mea au trecut ceva produse pe care am avut ocazia sa le testez, unele acasa pentru ca am avut o perioada cand imi schimbam destul de des monitoarele, televizoarele, componentele it sau laptop-urile, unele insa le-am testat in magazinele in care am lucrat sau in propiile magazine pe care le-am detinut la mine in oras. Nu ma consider nicidecum un super-tester pentru produse it insa consider ca am o baza de cunostiinte mai mare decat media persoanelor si cred ca pot da cateva recomandari in legatura cu produsele testate sau similare cu cele testate (posibil ca cele testate de mine sa nu se mai fabrice insa exista succesoarele lor cu proprietati asemanatoare).

Acum as dori sa va recomand un alt monitor cu tv tuner incorporat  la fel ca si cel de la  Horizon despre care am mai scris.

Numele lui este Samsung SyncMaster 2032MW si dupa cum vedeti el nu se mai gaseste in magazine insa succesorul lui la tron este Samsung SyncMaster 2033HD, un succesor care are in mare aceleasi caracteristici ca si 2032MW, adica tv monitor-ul pe care il detin si in prezent.

Caracteristici 2033HD:

  • diagonala de 20 ” wide
  • timpul de raspuns: 5 ms
  • rezolutie 1600 x 900
  • culori: 16,7 milioane
  • contrast dinamic: 10.000:1
  • tv tuner si boxe incorporate
  • telecomanda
  • intrari: dvi si vga
  • consum: 51 w
  • suport prindere perete

Ce mi-a placut foarte mult la momentul achizitiei a fost faptul ca boxele sunt foarte bine integrate in design, ascunse mai exact, incat nici nu-ti dai seama ca le are. Imaginea pe care o ofera este una clara, chiar foarte clara daca te uiti la filme in format dvd sau ai televiziune digitala. Telecomanda te ajuta sa schimbi modul, tv sau monitor prin butonul “source” si bineinteles ca poti sa o folosesti ca orice alta telecomanda de tv obisnuit.

Punctul minus la tv monitor-ul meu este faptul ca nu are posibilitatea de a fi suspendat pe perete insa modelul 2033HD, cel care vi-l recomand are aceasta posibilitate.

Design-ul acestor modele este unul futurist, culoarea neagra lucioasa ii ofera o nota de eleganta insa luciul nu este numai pentru design pentru ca il face usor de intretinut, eu unul il curat de praf foarte usor.

Recomand acest monitor cu functie tv sau mai degraba as spune acest tv lcd cu functie de monitor pentru toti cei care doresc sa imbine ambele functii ale acestuia pentru ca ar fi pacat sa il folosim doar pentru una singura atunci cand el a fost conceput special pentru ambele.

Ce fac eu cu el?

Eu il folosesc mai mult pe post de tv de cand mi-am vandut desktop-ul insa cand vreau sa ma uit la vreun film imi conectez laptop-ul la el.

Nota mea pentru acest produs este 9.