De obicei nu-mi plac telefoanele cu tocuhscreen insa dupa ce m-am jucat cu un M5650 Lindy mi-am schimbat un pic parerea dar oricand as prefera un telefon cu o tastatura qwerty in dauna unuia cu touch.  Telefonul desi are carcasa intr-o combinatie negru cu albastru nu se potriveste aproape deloc in mana unui baiat. El pare a fi turnat pentru fetele ce sunt active online si asta datorita tehnologiei Wi-Fi de care dispune. E un telefon micut care poate fi strecurat foarte usor in buzunarul ori poseta unei domnisoare, poate fi tinut cu usurinta in mana si chiar este placut la atingere. Butoanele pentru volum sunt amplasate in lateral la fel ca si slotul microUSB si cel de card. Memoria interna este de 50 de Mb insa poate fi extinsa pana la 8 Gb cu un card microSD. Camera foto are o rezolutie de pana la 3.2 Mpx, are Radio, functie de email, functie de reportofon si bluetooth.

Ecranul are o diagonala de 2,8″ si o rezolutie de 240 x 320 pixeli. Sunetul este redat destul de bine chiar daca nu este foarte tare. Poze am facut doar cateva insa nu pot spune ca ies bine ci doar acceptabil (ca la marea majoritatea a telefoanelor).

In concluzie telefonul poate fi folosit de catre un baiat drept ca solutie de avarie insa el este destinat fetelor ce vor sa fie in trend.

Pretul acestui telefonul este de 507 RON. Un pret destul de corect fata de dotariile pe care acesta le are.

Telefonul din imagine nu este nou ci unul la mana a doua!