Apple se pregateste intens pentru lansarile de noi produse ce se anunta a avea loc in luna septembrie. E foarte posibil s avedem doua noi iPhone-uri: iPhone 5s si iPhone 5c, dar si noua tableta iPad 5, conform zvonurilor. In acest timp se pare ca cei de la Microsoft s eplictisesc rau de tot si cum majoritatea oamenilor sunt in vacanta (unii se joaca, altii pe la mare, etc.) au zis ca e timpul sa incerce din nou sa faca misto de produsele Apple asa ca au luat un iPad Mini si l-au comparat in stilul lor caracteristic cu Acer Iconia W3, o tablete de 8.1″ si 32 de GB (astea sunt caracteristicile prezentate si in video, deci nu trec mai departe) ce ruleaza sistemul de operare Windows.

Deci, ai tableta cu Windows si te joci Halo, dar in acelasi timp iti vine sa te apuci si de treaba si dai task switch, ce tare!

Ma repet, nu sunt fan Apple sinu detin nici un produs facut de ei, doar am testat, insa nu pot sa fiu de acord cu chestiile de genul asta mai ales cand toata lumea spune ca Windows 8 nu este nici pe departe un sistem de operare prea apreciat. Microsoft au incercat sa arate astfel ca nu doar ei au bube ci si cei de la Apple, ei bine, nu v-a reusit.