Later edit: Se pare ca pana la urma se adeveresc zvonurile! Apple a anuntat desfasurarea unui eveniment in data de 2 Martie 2011. Asa ca pregatiti-va de razboi, se lanseaza iPad 2!

Cum ne-am obisnuit sau cel putin cum m-am obisnuit eu, atunci cand se apropie lansare unui produs nou exista cateva “scurgeri” de informatii care sunt menite sa creeze un Buzz in jurul produsului respectiv si al companiei care il produce. De obicei aceste “scurgeri” vin din partea unor persoane anonime iar cum banuim cu totii acestea fac parte din strategia de marketing a produsului respectiv. Un pic de mister, cateva informatii ambiguu si interesul publicului va fi imens. Oare cand va fi lansat?, oare va avea aia sau aia? intrebarile acestea reprezinta rampa de lansare a produsului. Lumea e interesata deci va cumpara.

Se pare ca iPad 2 va fi lansat pe 2 Martie in San Francisco (conform anonimilor). Acum toata lumea va incepe sa-si dea cu parerea despre ce va avea iPad 2 in plus fata de predecesorul sau. Oare va avea o camera pentru a facilita video chatul? Oare va fi mai mic, mai mare, mai nefolositor?

Specialistii spun ca va fi mai mic, va avea un ecran mult imbunatatit, o camera frontala, un procesor Qualcomm super-mega puternic si ca va suporta atat retelele GSM cat si tehnologia CDMA.

Eu totusi zic sa asteptam lansarea lui si apoi vom vedea ce are si ce nu are noul iPad.

Ce este cert dar si enervat totodata este faptul ca vor urma zile, saptamani chiar de stiri despre iPad 2. O sa ne saturam (sau cel putin o sa ma satur) de citit stiri despre el. Iar un alt lucru mai enervant e faptul ca oricat de nefolositor va fi acesta va avea parte de un succes imens indiferent de pretul pe care il va avea.