Ca de fiecare data cand se apropie lansarea unui gadget de ultima generatie apar celebrele zvonuri despre el. Sursele sunt ca de fiecare data anonime. Samsung Galaxy S III sau viitorul smartphone al anului 2012 (cum il “alint” eu) nu face exceptie. In prima faza s-a spus despre el ca va avea un ecran de 4,8″, acum se “aude” ca acesta va fi de “doar” 4,7″, camera foto de 8 MP este defapt una de 12 MP care va filma in Full HD la 60 fps si in slow motion, memoria Ram de 1 GB, memoria interna de 32 de GB iar LTE-ul va fi defapt HSPA de 42 MB/s. Nici data de lansare nu este stabilita oficial, dar si aici avem zvonuri, ba in Aprilie, ba in Mai.

Pentru multi este destul de clar ca aceste zvonuri sunt “aruncate” din curtea coreenilor de la Samsung pentru a deveni virale si a crea un buzz cat mai mare in jurul lui S III.

Pentru mine e clar faptul ca Samsung Galaxy S III va fi noul rege al smartphone-urilor. Are toate atuurile necesare iar singura conditie este ca Samsung sa-l faca diferit fata de predecesorul sau.

 Sursa poza