Dupa ce au avut succes cu HTC One, iar fratele sau mai mic, One Mini se bucura de aprecieri din toate partile, cei de la HTC s-au gandit ca nu ar strica sa-l scoata la lumina si pe fratele mai mare despre ca nu se stia prea multe pana de curand (probabil l-au tinut intr-o pivinita intuinecata si rece). Acesta a fost denumit, cum altfel, decat One Max si probabil ca ati inteles deja ca este vorba de un phablet in toata regula ce va contracara lansarea lui Galaxy Note 3 din aceasta toamna.

O idee buna tinand cont ca in primavara HTC One a tinut piept cu brio lui Samsung Galaxy S4 si cred ca daca ne uitam un pic si pe detaiile tehnice ale lui One Max si acesta va face o figura destul de buna chiar daca (foarte probabil) nu va reusi sa-i ia fata lui Note 3 (masinaria de marketing a celor de la Samsung este prea mare).

Specificatii tehnice HTC One Max

HTC One Max va avea un display de 5,9″(cu aproximatie 15 cm) cu o rezolutie FullHD (1920 x 1080), chipset-ul Qualcomm Snapdragon 800 ce va veni cu un procesor Quad-Core tactat la 2,3 GHz (un mic WOW!), o memorie RAM de 2 GB, procesorul grafic de generatie noua Adreno 330 si un spatiu de stocare cu o capacitate de 16 GB (aici e un pic ciudat pentru ca One are 32 de GB). Camera va fi probabil aceeasi ca si la HTC One, adica ultrapixel cu senzor de 4 MP si stabilizator de imagine.

Bateria, off-ul multor utilizatorii, va avea oi capacitate destul de mare – 3300 mAh si cel putin teoretic ar trebui sa ofere o autonomie bunicica, ins atotul va depinde si de cum va gestiona resursele noul Android 4.3 cu HTC Sense 5.5.

Nu s-a spus nimic despre pret pana in momentul de fata, dar tinand cont de preturile actuale ale lui HTC One si HTC One Mini + posibilile specificatii prezentate mai sus, dar si posibilul pret al lui Galaxy Note 3, cred c HTC One Max va avea un pret de pornire in Romania de 2.999 lei, iar la unele magazine online va depasi si pragul psihologic de 3.000 de lei (probabil 3.099 si 3.199 lei).