Luni a avut loc la mall Vitan lansare oficiala a celui mai nou joc din seria Grand Theft Auto sau mai pe scurt, GTA. Noul joc creat de Rockstar North parte a Rockstar Games vine dupa 4 ani de pauza, 4 ani in care nici nu a fost nevoie de un nou titlu pentru ca cei de la Rockstar sa produca bani, GTA IV s-a vandut extrem de bine ani la rand si pana la urma asteptarea aceasta a avut si ea un scop si acesta s-a vazut in prima zi de lansare cand GTA V a adus vanzari de 800 milioane de dolari, depasind Call of Duty Black Ops II ce aveau “doar” 500 de milioane de dolari in prima zi. GTA V a ajuns direct pe locul 3 in topul productiilor video ca valoare vanzarilor. Pe primele doua locuri se afla filmul Iron Man 3 si animatia Despicable Me 2, primul cu 1.200 milioane de dolari (130+ zile de la lansare), al doilea cu 850 milioane de dolari (la 80+ zile de la lansare) si e foarte probabil ca la urmatoarea numaratoare, GTA V sa se aseze linistit pe tron asteptandu-si coroana.

Grand Theft Auto 5 este un joc extrem de apreciat, a primit nota 10 (Masterpiece) din partea IGN, dar si din partea numereosilor fani ec au avut ocazia sa-l joace deja. E un joc violent, dar care spuen o poveste interesanta, complexa si bine pusa la punct a unui grup de infractori ce cauta sa se imbogateasca peste noapte. Cei de la IGN au afirmat chiar ca GTA V reprezinta o satira inteligenta la adresa Americii contemporane, daca este sau nu as ava voi lasa pe voi sa descoperiti, fie achizitionand jocul (disponibil momentan doar pentru console PS 3 si Xbox 360):

GTA V
Altex eMAG evoMAG Amazon
GTA V PlayStation 3
259 lei
Vezi pret
235 lei 59,9 $
GTA V XBOX 360
259 lei
Vezi pret 235 lei
59,9 $

fie urmarind video review-ul extrem de interesant al celor de la IGN:

 

Si daca sunteti curiosi de cum a fost luni la lansarea organizata in mall Vitan de MediaGalaxy a lui Grand Theft Auto V urmariti acest video filmat la fata locului: