Prima intrebare care ar trebui sa ne treaca prin cap in momentul achizitionarii unei imprimante inkjet trebuie sa fie neaparat aceasta: Cum fac sa imprim mai ieftin? De ce? Pei daca facem un calcul separat vom observa ca pretul platit pe o imprimanta este echivalent sau uneori chiar mai mare fata de cartusele noi pentru respectiva imprimanta. Ce putem face pentru a nu ajunge sa platim pretul unei imprimante de fiecare data cand ni se termina cartusele?

Simplu, putem folosi sistemul CISS. Acum evident ca vine intrebarea: Ce anume este sistemul CISS?

In primul rand sa elucidam de unde vin initialele CISS: Sistem de alimentare continua cu cerneala.

Sistemul CISS reduce costurile de imprimare cu pana la 95% si este foarte usor de folosit nefiind nevoie de interventia vreunui specialist astfel facandu-l o alternativa practica.

Cum functioneaza sistemul CISS:

Cateva rezervoare pline cu cerneala vor furniza capacitatea necesare cartuselor speciale aflate in imprimanta dvs prin intermediul unor furtunase astfel imprimanta dvs va putea imprima mai mult si mult mai ieftin. Ceea ce trebuie sa faceti dvs. dupa achizitionarea acestui sistem este foarte simplu si constand in montarea cartuselor speciale in imprimanta si conectarea lor la rezervoarele cu cerneala. De retinut este faptul ca numarul acestor rezervoare depinde in principal de modelul imprimantei pe care o detineti si astfel pot fi 4,5,6 sau 8 rezervoare.

De ce recomand acest sistem si nu reumplerea cartuselor la un centru specializat?

Va prezint 4 motive:

1. Cartusele nu se uzeaza

2. Puteti folosi imprimanta o lunga perioada de timp deoarece aveti cate 100 ml la dispozitie fara a reumple

3. Economisesti foarte multi bani in timp( practic dvs faceti o investitie sigura pentru viitor)

4. Calitatea tusului va fi egala cu cea a cartuselor originale

De unde puteti achizitiona sistemul CISS?

Eu personal recomand cissmarket.ro pentru ca aici veti gasi informatiile necesare si o echipa profesionista care sta la dispozitia dvs.

Pentru cei mai sceptici cu privire la calitatea si performantele acestui sistem, cissmarket.ro au pus la dispozitie si o prezentare video a acestui produs prin care sincer, sper sa convinga cat mai multe persoane ca acest sistem este cu adevarat folositor, mai mult, eu cred ca este necesar sa fie prezent in biroul fiecaruia.