poken

Poken este o carte de vizita digitala, cea mai usoara metoda de a schimba datele de contact cu o alta persoana, fie ea o cunostiinta mai veche sau una necunoscuta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa realizezi un contact intre poken-ul tau si cel al cui vrei sa faci schimbul de informatii.

Poken este usor de utilizat deoarece trebuie doar sa-l activezi si apoi sa-ti creezi e-cardul pe hub-ul Poken, iti administrezi datele de contact si apoi e gata. Simplu, nu? Pe langa datele obisnuite de contact poti sa adaugi si contul de facebook, twitter sau messenger.

De cate ori nu v-ati facut griji de faptul ca ramaneti fara carti de vizita si de fiecare data cand va cere cineva un numar de telefon sau o adresa de mail va  trebuia sa notati pe o hartie sau pe mai stiu eu ce, nu? Exact de acest lucru s-a lovit si creatorul lui Poken, Stéphane Doutriaux si asa i-a venit ideea inventari unui asemenea dispozitiv. Evident succesul nu s-a lasat asteptat pentru ca inventia lui a revolutionat lumea prin simplul fapt ca a rezolvat o problema. Acum cine mai are nevoie de bucati de carton lucioase?

Pretul unui Poken variaza in functie de ce design alegeti(geisha, martian, gorila sau business) de la  70 pana la 150 de ron. Daca stam sa facem un calcul, un om de business obisnuieste sa plateasca o suma apropiata doar pe cartile de vizita pentu o luna, asa ca Poken este o investitie in vremuri de criza as zice eu. Singura problema este deocamdata numarul restrans de utilizatori  dar prezic o crestere semnificativa pana la sfarsitul anului.