Update: TabCo e defapt JooJoo 2 sau Grid 10 asa cum ne-au rugat sa o numim si este produsa de Fusion Garage. Tableta ruleaza pe un sistem de operare propriu dezvoltat pe kernel-ul Android-ului , are un ecran de 10″ cu o rezolutie de 1366 x 768 , un procesor Nvidia Tegra 2 si un pret de pornire de 499$ pentru versiunea cu Wi-Fi si 599$ pentru versiunea ce are si modem 3G integrat.

Dap, nu e nici a celor de la Nokia nici a celor de la Motorola. Dezamagire. Mai asteptam. Trebuie de apreciat ca au stiut cum sa-si faca intrarea, o strategie de marketing foarte buna pentru o companie mica. Nota 10 la acest capitol.

Am aflat de lansarea unei noi tablete pe numele ei TabCo via mobilissimo.ro si tot de aici am aflat ca cei care o produc o considera noul “iPad Killer“. Da, stiu ca mai toate tabletele lansate in ultima perioada si-au legat astfel numele de iPad pentru a crea buzz in jurul produsului, unele au reusit, altele nu. O strategie de marketing abordata in exces as spune eu.

Acum, compania care va lansa TabCo si-a tinut numele secret, banuiesc ca mai marii industriei stiu despre cine e vorba dar noi, oamenii de rand, pasionatii de gadgeturi, nu stiim dar putem sa ne dam cu parerea.

Cei de la Mobilissimo.ro au spus ca sunt cei de la Nokia iar Emil Dragota de la Gadget.ro ii banuie pe cei de la Motorola.

Eu am spus ca nu e vorba nici de Nokia si nici de Motorola.

Nu cred ca Nokia isi permite momentan sa intre pe piata tabletelor si nici stilul nu li se potriveste.

Motorola Mobility tocmai ce a fost cumparata de catre Google pentru 12,5 miliarde de dolari (61% din actiuni) asa ca excludem si Motorola.

Voi cine spuneti ca se afla in spatele tabletei TabCo?