Nu stiu daca mai putem pune la indoiala toate zvonurile ce au circulat in ultimile luni in legatura cu evenimentul din aceasta seara. Pentru mine este foarte clar ca Apple va lansa nu unul ci doua iPhone-uri (asta daca nu ne face o surpriza si mai mare si va lansa 3), un iPhone 5S cu un plus de viteza, foarte probabil cu carcase in culori mai putin obisnuite pana acum (gold sau grafit), cu un display mai mare, cu o capacitate de stocare ce va duce maximul la 128 GB si probabil cateva surprize pe partea de aplicatii integrate.

In ceea ce priveste iPhone 5C acesta urmeaza sa fie varianta de compromis a celor care pana acum nu si-au permis un iPhone. Cel mai probabil acesta va avea o carcasa din plastic, colorata (culorile cred ca vor fi cele prezente pe iPod-uri), un display de 4″ si in mare configuratia cu careĀ  a venit anul trecut iPhone 5. Sunt zvonuri cum iPhone 5C va inlocui actualul iPhone 5 pentru ca pur si simplu nu va fi loc intre ele. In mod normal iPhone 5 va fi ieftinit cu 100$, iar acest lucru ar putea fac ca pretul telefonului sa se apropie foarte mult de cel al lui iPhone 5C, fapt ce ar duce la vanzari mai mici pentru acesta din urma, lucru pe care cei de la Apple vor sa-l evite.

Evenimentul din seara asta se prea poate sa se suprapuna cu meciul Romania-Turcia, dar sunt sigur ca foarte multi ca si mine de altfel veti urmari daca va fi nevoie in paralel evenimentul Apple si meciul.

Am cautat o sursa de streaming LIVE a evenimentului si am gasit:

Live streaming video by Ustream